Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Ροδίων καταγγέλλει τη στάση του Δημάρχου κου Χατζηδιάκου και της Αντιδημάρχου κας Κρεμαστινού απέναντι στο αίτημα του Συλλόγου να κλείσουν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί για μια μέρα, την Παρασκευή 10/2/2017, προκειμένου οι εργαζόμενοι σε αυτούς να συμμετάσχουν στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο με ανακοινώσεις του στις 25/1/2017 και στις 7/2/2017 είχε έγκαιρα ενημερώσει για τη διενέργεια της Γενικής Συνέλευσης προκειμένου να ενημερωθούν και οι υπάλληλοι αλλά και το εξυπηρετούμενο κοινό. Παρόλα αυτά, η Δημοτική Αρχή δεν επέτρεψε το κλείσιμο των δημοτικών παιδικών σταθμών για μια μέρα, ενώ είναι γνωστό ότι για τη διενέργεια των γενικών συνελεύσεων των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κλείνουν για ολόκληρη την ημέρα οι αντίστοιχες σχολικές μονάδες.

Στη συνάντηση που είχε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με τον κ. Χατζηδιάκο και την κα Κρεμαστινού την Πέμπτη 9/2 το μεσημέρι ώστε, έστω και την τελευταία στιγμή, να αρθεί το αδιέξοδο, δυστυχώς συνάντησε την αρνητική στάση τόσο του κου Δημάρχου και της κας Αντιδημάρχου όσο και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Κορναρόπουλου και το μόνο που κατάφερε να αποσπάσει ήταν η προφορική τους δέσμευση ότι στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του 2018 (!) θα υπάρξει θετικότερη αντιμετώπιση. Οψόμεθα!

 

Ο Πρόεδρος

 

 

 

Φώτης Μπακίρης

Ο Γραμματέας

 

 

 

                Βασίλης Μωραΐτης

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ