Η ομάδα του Αστέρα Παστίδας κλείσει αισίως τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της, με την διοίκηση να διοργανώνει χοροεσπερίδα για να γιορτάσει τα «γενέθλια» του συλλόγου.
Η χοροεσπερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 20:30 στο «Nikolas House» στην Παστίδα, όπου οι άνθρωποι της ομάδας έχουν προγραμματίσει να τιμήσουν τους ιδρυτές του συλλόγου τους, παλιούς προέδρους, αλλά και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην οικογένεια του Αστέρα.
Η τιμή εισόδου θα είναι 20ευρώ και θα περιλαμβάνει πλούσιο μενού και άφθονο ποτό, με τους Παστιδενούς να αναμένουν τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο, να τους τιμήσουν με την παρουσία τους.
Στα αγωνιστικά
Ημέρα ξεκούρασης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, καθώς ο Κώστας Πάττας τους έδωσε ρεπό για να ξεκουραστούν.
Σήμερα θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Διαγόρα.
Το πρόγραμμα αναμένεται να επικεντρωθεί σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, με την προετοιμασία του συλλόγου να ολοκληρώνεται την Πέμπτη, καθώς το παιχνίδι αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΣΔ για το μεσημέρι του Σαββάτου.
Ο Κώστας Πάττας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αλέξανδρου Παγκράτη που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο, όπως και τον Δημήτρη Πίσκαπα που παρότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, κρίνεται ανέτοιμος.
Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι στην διάθεση του νεαρού τεχνικού, προκειμένου να τους προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται, ενόψει της πολύ δύσκολης αναμέτρησης με τον «γηραιό».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ