Κλεφτοκοτάς στο Φαληράκι

Από: 1 λεπτό ανάγνωση

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου παραπέμφθηκε χθες και ζήτησε αναβολή για την προσεχή Παρασκευή, ένας 21χρονος κωφάλαλος-αθίγγανος, που συνελήφθη για κλοπές από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.
Ο υπότροπος σε αδικήματα του είδους αφαίρεσε συγκεκριμένα το τελευταίο διήμερο από δυο επιχειρήσεις το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, την 16η Νοεμβρίου 2012 και περί ώρα 02.20 διέρρηξε κατάστημα ψιλικών ιδιοκτησίας του κ. Τρ. Χατζηνικήτα στην οδό Αλ. Διάκου. Αναρριχήθηκε συγκεκριμένα από την κολώνα της διαφημιστικής πινακίδας, ανεβαίνοντας στην τέντα και αφού έσπασε παράθυρο εισήλθε στο πατάρι του πρώτου ορόφου του καταστήματος απ’ όπου και κατέβηκε στο ισόγειο. Αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό 6.300 ¤ περίπου.
Εξεταζόμενος οδήγησε τους αστυνομικούς στην οδό Αυστραλίας, στο εστιατόριο – μπαρ “LA TERAZZA” και ανέφερε ότι βραδινές ώρες της Τετάρτης, 14 Νοεμβρίου 2012 αναρριχήθηκε σε τοίχο μάντρας που εφάπτεται τοίχου του καταστήματος, πιάστηκε από λάστιχο αυτόματου ποτίσματος το οποίο κρεμόταν και ανέβηκε στην ταράτσα. Εκεί διέρρηξε πόρτα και εισήλθε εντός. Αφαίρεσε δύο συρτάρια ταμειακών μηχανών που περιείχαν το χρηματικό ποσό των 700 ¤ περίπου.
Οι κινήσεις του κατηγορούμενου καταγράφηκαν από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης. Εντοπίστηκε την 17η Νοεμβρίου 2012 και προσήχθη. Ο 21χρονος οδήγησε τους αστυνομικούς στον καταυλισμό του Κορακόνερου και τους παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 4.850 ευρώ.
-Αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 16χρονου αθίγγανου για κλοπή και της 31χρονης μητέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Από κύκλωμα εσωτερικής παρακολούθησης διαπιστώθηκε συγκεκριμένα ότι ο ανήλικος αφαίρεσε την 15η Νοεμβρίου 2012 το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ από το κατάστημα Μοthercare.
-Tην 17η Νοεμβρίου 2012 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αφάντου από 27χρονο αλλοδαπό, ότι στο χρονικό διάστημα από 16 έως 17 Νοεμβρίου 2012, στο Φαληράκι, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από περιφραγμένο κτήμα του 100 κότες ιδιοκτησίας του και επιπλέον θανάτωσε άλλες δέκα.
Διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχετικά