ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Β’ φάση του Rodos Junior Master Tennis 2014

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΕΝΙΣ

Η Β’ φάση του «Rodos Junior Master Tennis 2014» θα διε­ξα­χθεί το προ­σε­χές τρι­ή­μερο 19,20 και 21 Δεκεμ­βρίου στις εγκα­τα­στά­σεις του Ροδια­κού Ομίλου Αντι­σφαί­ρι­σης. Στο τουρ­νουά θα συμ­με­τά­σχουν οι καλύ­τε­ροι αθλητές και αθλή­τριες των εννιά τουρ­νουά που διε­ξή­χθη­σαν από όλους τους ομίλους του νησιού μας μέσα στο 2014 και οι οποίοι προ­έ­κυ­ψαν από τη βαθ­μο­λο­γία που συγκέ­ντρω­σαν κατά τη διάρ­κεια της χρονιάς.

Την προη­γού­μενη εβδο­μάδα αγω­νί­σθη­καν οι αθλητές έως και 10 ετών, ενώ αυτό το τρι­ή­μερο θα παίξουν οι τενί­στες από 12 έως και 16 ετών. Οι εγκα­τα­στά­σεις το Ροδια­κού Ομίλου Αντι­σφαί­ρι­σης ανα­μέ­νε­ται να γεμί­σουν και πάλι από κόσμο, ο οποίος όπως και το περα­σμένο Σαβ­βα­το­κύ­ριακο έδωσε το «παρών» για να παρα­κο­λου­θή­σει τις ανα­με­τρή­σεις και να χει­ρο­κρο­τή­σει τους κορυ­φαί­ους τενί­στες για το 2014.

Οι συμ­με­το­χές του τουρ­νουά είναι οι παρα­κάτω, ενώ το πρό­γραμμα της Παρα­σκευής παρα­τί­θε­ται στη φωτο­γρα­φία:

Αγόρια 12: Παρίσης, Κασλή­ο­γλου, Πανάγος, Στα­μα­τά­κης, Γ. Κουκιάς, Καμπού­ρης,Μ.  Πρέ­ντιτς, Τσι­γά­ρος.

Κορί­τσια 12: Παπα­δο­πού­λου, Μ. Κουκιά, Εμμα­νουήλ, Βερ­ναρλή, Βαρδέλη, Δ. Κουκιά, Καρα­σάββα, Σαβ­βα­ΐδη.

Αγόρια 14: Μπιλ­λή­ρης, Ν. Πρέ­ντιτς, Τσου­κά­λης, Πίσ­σα­κας, Ράμμος.

Κορί­τσια 14: Κακάκη, Παπα­δη­μή­τρη, Καμπούρη, Ζόγκα, Γενή, Ζαράρη, Βόλα, Ιλίεβα.

Αγόρια 16: Βλα­χο­νι­κο­λός, Κακάκης, Γρη­γο­ριά­δης, Στα­μα­τά­κης, Δημη­τρά­κης, Στ. Κουκιάς, Ανα­στα­σιά­δης, Ε. Παρίσης

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.