ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι «σφυρίχτρες» του Κυπέλλου

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Κύπελλο

Ανα­κοι­νώ­θη­καν από την ΕΠΣΔ, οι διαι­τη­τές και οι βοηθοί που θα διευ­θύ­νουν τα τρία αυριανά παι­χνί­δια, για την Γ’ φάση του Κυπέλ­λου Δωδε­κα­νή­σου.
Στο Δημο­τικό Στάδιο, ο Δια­γό­ρας θα υπο­δε­χτεί τον Αστέρα Παστί­δας, με διαι­τητή τον Μανώλη Μίαρη και βοηθούς τους, Νίκο Δια­κο­φι­λιππή και Κώστα Καρα­γιάννη.
Στο γήπεδο Μασάρων, ο τοπικός Αστέρας θα φιλο­ξε­νή­σει τον Ευκλή Σορωνής και διαι­τη­τικό «τρίο» ορί­στη­καν οι Στέργος Για­κου­μά­κης, Λατσός και η Πιτσάρη.
Τέλος, στην Κρε­μα­στή, ο Φοίβος θα αντι­με­τω­πί­σει την Ανα­γέν­νηση Έμπωνα.
Το παι­χνίδι θα διευ­θύ­νει ο Δημή­τρης Ατσι­κνού­δας, με βοηθούς του Βασίλη Στε­φα­νάκη και Γιώργο Σαρρή.
Αξίζει να ανα­φέ­ρουμε ότι και τα τρία παι­χνί­δια, θα ξεκι­νή­σουν στις 14:15.
Ανα­λυ­τικά:
Κύπελλο Δωδε­κα­νή­σου
Γ’ φάση
Τετάρτη

● Δημο­τικό Στάδιο 2:15μ.μ.
Διαγόρας- Αστέρας Παστί­δας
Διαι­τη­τές: Μίαρης, Δια­κο­φι­λιππή, Καρα­γιάν­νης
Παρ. διαι­τη­σίας: Κατσι­δώ­νης
Παρ. αγώνα: Κυπραίος
● Μάσαρη 2:15μ.μ.
Αστέρας Μασάρων- Ευκλής
Διαι­τη­τές: Για­κου­μά­κης Στερ., Λάζος, Πιτσάρη
Παρ. διαι­τη­σίας: Ταράλης
Παρ. αγώνα: Παπα­οι­κο­νό­μου
● Κρε­μα­στή 2:15μ.μ.
Φοίβος- Ανα­γέν­νηση Έμπωνα
Διαι­τη­τές: Ατσι­κνού­δας, Στε­φα­νά­κης, Σαρρής Γ.
Παρ. διαι­τη­σίας: Σακελ­λα­ρί­δης
Παρ. αγώνα: Παπα­δη­μή­τρης

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.