ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στις 12 Δεκεμβρίου η Γενική Συνέλευση

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΟΣ ΙΑΛΥΣΟΣ
Μέγεθος γραμμάτων

Με ανα­κοί­νω­σή της, η ομάδα του Α.Σ. Ρόδος, ενη­μέ­ρω­σε ότι την Πα­ρα­σκευή 12 Δε­κεμ­βρί­ου, θα διε­ξα­χθεί, εκτός απρο­ό­πτου, η ετή­σια Γε­νι­κή της Συ­νέ­λευ­ση.

Ανα­λυ­τι­κά το δελ­τίο Τύπου των «ελα­φιών» ανα­φέ­ρει τα ακό­λου­θα:

«Ο Α.Σ. ΡΟΔΟΣ ενη­με­ρώ­νει τους φί­λους της ομά­δας ότι ξε­κί­νη­σαν οι προ­ερ­γα­σί­ες για τη διε­ξα­γω­γή της ετή­σιας Γε­νι­κής Συ­νέ­λευ­σης, η οποία εκτός απρο­ό­πτου, θα λάβει χώρα στο Business Center του ξε­νο­δο­χεί­ου Semiramis, την Πα­ρα­σκευή 12 Δε­κεμ­βρί­ου 2014.

Εντός των ημε­ρών θα ανα­κοι­νω­θούν οι λε­πτο­μέ­ρειες της Γε­νι­κής Συ­νέ­λευ­σης, καθώς και τα μέλη που θα έχουν δι­καί­ω­μα συμ­με­το­χής.

Όλοι όσοι αγα­πούν την ομάδα μας, θα πρέ­πει να δώ­σουν το «παρών», καθώς θα παρ­θούν ση­μα­ντι­κές απο­φά­σεις, που αφο­ρούν το μέλ­λον του Α.Σ. Ρόδος, ο οποί­ος βρί­σκε­ται σε στα­θε­ρή τρο­χιά ανό­δου.

Όλοι μαζί να στη­ρί­ξου­με τη νέα προ­σπά­θεια που έχει ξε­κι­νή­σει τα τε­λευ­ταία χρό­νια, προ­κει­μέ­νου η ομάδα μας να επι­στρέ­ψει εκεί όπου ιστο­ρι­κά ανή­κει, στις Εθνι­κές Κα­τη­γο­ρί­ες του Ελ­λη­νι­κού πο­δο­σφαί­ρου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.