- Προχωρά η υλοποίηση του προγραμματισμού στον Σταυρό Καλυθιών για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027, ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.
- Η ομάδα διατήρησε δύο αθλήτριες του υπάρχοντος ρόστερ, τη Μαρίζα Σελλέμι και τη Μαριάννα Κοτσάκη, οι οποίες αναμένεται να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες.
- Η συνεργασία με τις δύο αθλήτριες επισημοποιήθηκε μέσω ανακοίνωσης του συλλόγου, που τονίζει τους ισχυρούς δεσμούς που τις ενώνουν με την ομάδα.
- Ο Σταυρός Καλυθιών συνεχίζει με πάθος και αφοσίωση να χτίζει το μέλλον του, με στόχο την επιτυχία στην επόμενη αγωνιστική χρονιά.
Προχωρά η υλοποίηση του προγραμματισμού στον Σταυρό Καλυθιών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2026-2027 και την συμμετοχή του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.
Η ομάδα διατήρησε στις τάξεις της ακόμα δύο αθλήτριες του υπάρχοντος ρόστερ, οι οποίες αναμένεται να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες και στην νέα χρονιά.
Πρόκειται για την Μαρίζα Σελλέμι και την
και την Μαριάννα Κοτσάκη, με τον Σταυρό να επισημοποιεί την επέκταση της συνεργασίας του, εκδίδοντας ανακοίνωση στην οποια
ία αναφέρονται τα εξής:
«Η Μαρίζα Σελλέμι συνεχίζει μαζί μας!
Παραμένει στην ομάδα που αποτελεί το ποδοσφαιρικό της σπίτι, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς που μας ενώνουν. Όλοι μαζί συνεχίζουμε με πάθος και αφοσίωση να χτίζουμε το μέλλον της ομάδας μας.
Η Μαριάννα Κοτσάνη συνεχίζει μαζί μας!
Παραμένει στην ομάδα που αποτελεί το ποδοσφαιρικό της σπίτι, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς που μας ενώνουν. Όλοι μαζί συνεχίζουμε με πάθος και αφοσίωση να χτίζουμε το μέλλον της ομάδας μας».
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε
.gif)
















