ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΡΑ: Άρωμα Αργεντινής και παραμονή Κεσίδη

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΕΡΑ-Γ.Σ. Διαγόρας
Μέγεθος γραμμάτων
✦ Σύ­νο­ψη ⌄
  • Η ΑΕΡΑ ανα­κοί­νω­σε την από­κτη­ση του 21χρο­νου Αρ­γε­ντι­νού εξ­τρέμ Σα­ντί­νο Ρε­γκι­νά­το, με στόχο την ενί­σχυ­ση της ομά­δας για το επό­με­νο πρω­τά­θλη­μα της Γ' Εθνι­κής.
  • Ο Reginato, πρώην παί­κτης της Huracán και της Erchim FC, δια­κρί­νε­ται για την τα­χύ­τη­τα και την τε­χνι­κή του κα­τάρ­τι­ση.
  • Πα­ράλ­λη­λα, η ΑΕΡΑ ανα­κοί­νω­σε την ανα­νέ­ω­ση της συ­νερ­γα­σί­ας με τον Δη­μή­τρη Κε­σί­δη, έναν από τους πιο επι­δρα­στι­κούς παί­κτες της ομά­δας.
  • Η πα­ρα­μο­νή του Κε­σί­δη και η προ­σθή­κη του Ρε­γκι­νά­το δεί­χνουν τη δέ­σμευ­ση της διοί­κη­σης για τη δη­μιουρ­γία ενός αντα­γω­νι­στι­κού ρό­στερ.

Με μία πολλά υπο­σχό­με­νη προ­σθή­κη άνοι­ξε η ΑΕΡΑ την αυ­λαία της με­τεγ­γρα­φι­κής δρα­στη­ριό­τη­τάς της, μέσα από την οποία φι­λο­δο­ξεί να χτί­σει ένα σύ­νο­λο ικανό να πρω­τα­γω­νι­στή­σει στο επό­με­νο πρω­τά­θλη­μα της Γ’ Εθνι­κής κα­τη­γο­ρί­ας.

Οι “ερυ­θρό­λευ­κοι” έντυ­σαν στα χρώ­μα­τά τους τον 21χρονο Αρ­γε­ντι­νό εξ­τρέμ Σα­ντί­νο Ρε­γκι­νά­το, τον οποίο πα­ρου­σί­α­σαν στο πο­δο­σφαι­ρι­κό κοινό της Δω­δε­κα­νή­σου μέσα από την πα­ρα­κά­τω ανα­κοί­νω­ση:

“Η διοί­κη­ση της Α.Ε.Ρ. Αφά­ντου βρί­σκε­ται στην εξαι­ρε­τι­κά ευ­χά­ρι­στη θέση να ανα­κοι­νώ­σει την από­κτη­ση του Αρ­γε­ντι­νού εξ­τρέμ, Santino Reginato.

Ο 21χρο­νος πο­δο­σφαι­ρι­στής (20/10/2004), με κα­τα­γω­γή από την Αρ­γε­ντι­νή, απο­τε­λεί μία με­τα­γρα­φή με υψη­λές προ­ο­πτι­κές και ποιό­τη­τα. Αγω­νί­ζε­ται ως δε­ξιός εξ­τρέμ, δια­κρί­νε­ται για την τα­χύ­τη­τα, την τε­χνι­κή του κα­τάρ­τι­ση, την εκρη­κτι­κό­τη­τά του στο ένας ενα­ντί­ον ενός και την ικα­νό­τη­τά του να δη­μιουρ­γεί και να απει­λεί στην αντί­πα­λη πε­ριο­χή.

Ο Reginato προ­έρ­χε­ται από την ιστο­ρι­κή Huracán, όπου με τη δεύ­τε­ρη ομάδα του συλ­λό­γου πραγ­μα­το­ποί­η­σε 21 επί­ση­μες συμ­με­το­χές στο Copa Proyección της Αρ­γε­ντι­νής, πριν συ­νε­χί­σει την πο­ρεία του στην ευ­ρω­παϊ­κή ομάδα Erchim FC.

Η από­κτη­σή του απο­τε­λεί ακόμη μία κί­νη­ση ου­σί­ας από τη διοί­κη­ση της Α.Ε.Ρ. Αφά­ντου, η οποία συ­νε­χί­ζει δυ­να­μι­κά την ενί­σχυ­ση του ρό­στερ με πο­δο­σφαι­ρι­στές που δια­θέ­τουν ποιό­τη­τα, φι­λο­δο­ξία και προ­ο­πτι­κή, στέλ­νο­ντας ξε­κά­θα­ρο μή­νυ­μα ενό­ψει της νέας αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου.

Santino, καλώς ήρθες στην οι­κο­γέ­νεια της Α.Ε.Ρ. Αφά­ντου!

Bienvenido, Santino!

Santino Reginato”.

Ανα­νέ­ω­σε ο Κε­σί­δης

Εν τω με­τα­ξύ, την πα­ρα­μο­νή ενός εκ των πλέον επι­δρα­στι­κών πο­δο­σφαι­ρι­στών της φε­τι­νής ομά­δας της ανα­κοί­νω­σε η ΑΕΡΑ.

Ο Δη­μή­τρης Κε­σί­δης θα συ­νε­χί­σει να προ­σφέ­ρει τις υπη­ρε­σί­ες του στους “ερυ­θρό­λευ­κους”, που επι­ση­μο­ποί­η­σαν την πα­ρα­μο­νή του μέσα από τις πα­ρα­κά­τω γραμ­μές:

“Η ση­μαία πα­ρα­μέ­νει στον ιστό της.

Η διοί­κη­ση της Α.Ε.Ρ. Αφά­ντου ανα­κοι­νώ­νει με ιδιαί­τε­ρη χαρά την ανα­νέ­ω­ση της συ­νερ­γα­σί­ας της με τον Δη­μή­τρη Κε­σί­δη.

Έναν πο­δο­σφαι­ρι­στή που με το πάθος, τον χα­ρα­κτή­ρα και την αγω­νι­στι­κό­τη­τά του έχει απο­δεί­ξει ότι αξί­ζει να απο­τε­λεί κομ­μά­τι της ομά­δας μας.

Η πα­ρα­μο­νή του απο­τε­λεί ακόμη ένα ση­μα­ντι­κό βήμα στη δια­μόρ­φω­ση ενός δυ­να­τού συ­νό­λου, με στόχο μια απαι­τη­τι­κή και επι­τυ­χη­μέ­νη αγω­νι­στι­κή χρο­νιά.

Του ευ­χό­μα­στε υγεία και κάθε επι­τυ­χία με την ερυ­θρό­λευ­κη φα­νέ­λα”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.