- Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Ρόδο το Σάββατο 13 Ιουνίου 2026.
- Θα συναντήσει πολίτες στην καφετέρια «Opera Grande» στις 13:00 για να συζητήσει μαζί τους.
- Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα τελέσει τα εγκαίνια της Περβόλας στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.
- Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού αναδεικνύει τη σημασία της επαφής με τους πολίτες και των τοπικών δράσεων.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Ρόδο, ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντήσει πολίτες, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2026 και ώρα 13:00, στην καφετέρια «Opera Grande» (Ι. Καζούλη 1, Ρόδος) στο κέντρο της πόλης, συζητώντας μαζί τους.
Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Μητσοτάκης στις 19.00, θα τελέσει τα εγκαίνια της Περβόλας στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.