- Το 17ο τουρνουά μπάσκετ της επαρχίας Καρπάθου-Ι. Ν. Κάσου θα διεξαχθεί στη μνήμη του κτηνιάτρου Νικόλαου Σπανού.
- Η απόφαση αυτή ελήφθη ομόφωνα από το Δ.Σ. του Πρωτέα Απερίου, ως ένδειξη τιμής για την προσφορά του εκλιπόντος στον αθλητισμό.
- Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί από 23 Ιουλίου έως 17 Αυγούστου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υπό την αιγίδα της Ε.ΚΑ.Σ.Δ. και του Σ.Δ.Κ.Δ.
- Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της κλήρωσης των αγώνων και το πρόγραμμα του τουρνουά.
Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Πρωτέα Απερίου, το φετινό (17ο) τουρνουά μπάσκετ της επαρχίας Καρπάθου- Ι. Ν. Κάσου, θα διεξαχθεί στη μνήμη του κτηνιάτρου Νικόλαου Σπανού, έως ελάχιστη τιμή στην προσφορά του στην ομάδα και στον αθλητισμό της Καρπάθου. Ο εκλιπών στήριζε συνεχώς την προσπάθεια του συλλόγου και για το λόγο το φετινό καλοκαιρινό τουρνουά θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του. Το 17ο καλοκαιρινό τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει ο Α.Σ. Πρωτέας Απερίου (από 23 Ιουλίου έως 17 Αυγούστου) με τη συνεργασία του τμήματος αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και υπό την αιγίδα της Ε.ΚΑ.Σ.Δ. και του Σ.Δ.Κ.Δ.
*Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της κλήρωσης των αγώνων και το πρόγραμμα































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.