Αθλητικά

Δύσκολη αποστολή στη Νέα Πέραμο για το Ροδίων Άθλησις

Ακόμη μία δύσκολη αποστολή έχει μπροστά του το Ροδίων Άθλησις, καθώς το προσεχές Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Κύζικο στη Νέα Πέραμο για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου στην Α2 κατηγορία Ανδρών.

Ο Κύζικος αποτελεί ένα εκ των φαβορί του πρωταθλήματος για την κατάκτηση του τίτλου και μέχρι στιγμής μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος, οδηγώντας την «κούρσα» στην βαθμολογία. Αυτή θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση, όπου το Ροδίων Άθλησις θα τεθεί αντιμέτωπο με πρωτοπόρους της κατάταξης, έχοντας δύσκολο έργο και το θετικό αποτέλεσμα, αν έρθει, θα είναι πραγματικά σημαντικό για την πορεία της ομάδας της Ρόδου.

Ο τεχνικός του Ροδίων Άθλησις, Νίκος Αντωνιάδης, θα προετοιμάσει την ομάδα του για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο θα παραταχθεί χωρίς άγχος και με στόχο να κερδίσει εμπειρίες, χωρίς να έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με απουσία αθλητή του.

Το παιχνίδι του Σαββάτου στη Νέα Πέραμο θα ξεκινήσει στις 15.30 και θα το διευθύνουν οι κ. Κολτσίδας και Τσίτσικας. Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α2 Ανδρών έχει ως εξής:

 

Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών-1ος Όμιλος
ΗΜ/ΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ Σ Υ Ν Α Ν Τ Η Σ Η ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ
Σάββατο 8/11/2014 2oκλ.Χαϊδαρίου 18.00 ΑΟ ΕΛΛΗΝ. ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΥΣ Μάλφας-Πρέντζας
Σάββατο 8/11/2014 Χανίων 17.00 ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ Βλαχάκης-Βογιατζής
Σάββατο 8/11/2014 Πανελληνίου 19.00 ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ Προκοπίου-Μαρκάτης
Σάββατο 8/11/2014 Νέας Περάμου 15.30 ΑΠΣ ΚΥΖΙΚΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ Κολτσίδας-Τσίτσικας
Κυριακή 9/11/2014 Ρεθύμνου 15.00 ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Βογιατζής-Κανακάκης Κοκοτσάκης
Σάββατο 8/11/2014 Δραπετσώνας 17.00 ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ Νικολόπουλος-Τοψιδέλης

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου