ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ολγα Κεφαλογιάννη: Στο τραπέζι η απευθείας αεροπορική σύνδεση Σεούλ – Αθήνας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Συνά­ντηση με στελέχη της αερο­πο­ρι­κής εται­ρείας T’Way Air, πραγ­μα­το­ποί­ησε η Υπουρ­γός Του­ρι­σμού στο πλαίσιο της επί­σκε­ψής της στη Νότια Κορέα.

Η κα. Κεφα­λο­γιάννη τόνισε ότι είναι ώριμες οι συν­θή­κες για τη πραγ­μα­το­ποί­ηση απευ­θείας τακτι­κών πτήσεων πτήσεις μεταξύ Σεούλ και Αθήνας, καθώς ήδη επι­σκέ­πτο­νται τη χώρα μας, σύμφωνα με τα επίσημα στοι­χεία, 55.000 Κορε­ά­τες, με τον αριθμό να είναι μεγα­λύ­τε­ρος καθώς σημα­ντι­κός αριθμός κατα­γρά­φε­ται από άλλες χώρες της Συν­θή­κης Σένγκεν πριν επι­σκε­φθεί την Ελλάδα.

Σημεί­ωσε ότι για πρώτη φορά ο Ελλη­νι­κός Οργα­νι­σμός Του­ρι­σμού θα υλο­ποι­ή­σει  στο­χευ­μένη στρα­τη­γική προ­ώ­θη­σης της Ελλάδας στην Κορέα, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των Κορε­α­τών επι­σκε­πτών στην Ελλάδα.

Η Υπουρ­γός Του­ρι­σμού ανα­φέρ­θηκε στα συγκρι­τικά πλε­ο­νε­κτή­ματα της χώρας μας όπως οι μονα­δι­κές πολι­τι­στι­κές εμπει­ρίες τόσο στις μεγάλες πόλεις όσο και στην ενδο­χώρα αλλά και στους τομείς της γαστρο­νο­μίας, του οινο­του­ρι­σμού αλλά και του του­ρι­σμού ευεξίας. Επι­σή­μανε δε και τις λει­τουρ­γι­κές δυνα­τό­τη­τες των ελλη­νι­κών αερο­δρο­μίων και συγκε­κρι­μένα του Διε­θνούς Αερο­λι­μένα Αθηνών.

Ο Επι­κε­φα­λής Επι­κοι­νω­νίας της T’Way Air κ. Changseop Shim τόνισε ότι η Ελλάδα απο­τε­λεί έναν ελκυ­στικό προ­ο­ρι­σμό και γνω­στο­ποί­ησε ότι η αερο­πο­ρική εταιρία απο­τε­λεί από τις αρχές του έτους μέλος του μεγάλου ξενο­δο­χεια­κού ομίλου Sono Hospitality Group κάτι που μπορεί να απο­τε­λέ­σει ευνοϊκή συνθήκη για την πραγ­μα­το­ποί­ηση πτήσεων προς την Αθήνα από την T’Way Air.

Τέλος, η κα Κεφα­λο­γιάννη ενη­μέ­ρωσε τα στελέχη της αερο­πο­ρι­κής εται­ρείας για τη λει­τουρ­γία one stop shop στο Υπουρ­γείο Του­ρι­σμού που διευ­κο­λύ­νει τις δια­δι­κα­σίες αδειο­δό­τη­σης των κατα­λυ­μά­των και τις δυνα­τό­τη­τες που υπάρ­χουν στην Ελλάδα για επεν­δύ­σεις και στον ξενο­δο­χειακό τομέα.

Νωρί­τερα σήμερα, η Υπουρ­γός Του­ρι­σμού παρα­χώ­ρησε συνέ­ντευξη στο κορε­ά­τικο τηλε­ο­πτικό κανάλι KBS.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.