ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής μεγάλου αριθμού υδρομετρητών στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
EKSIXNIASH KLOPHS YDROMETRHTON F

Δράστης είναι ένας 18χρονος ημε­δα­πός – Βρέ­θη­καν 500 υδρο­με­τρη­τές

Εξι­χνιά­στηκε χθες (Παρα­σκευή 22 Αυγού­στου 2025) από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Δίωξης και Εξι­χνί­α­σης Εγκλη­μά­των Ρόδου, υπόθεση κλοπής μεγάλου αριθμού υδρο­με­τρη­τών της Δ.Ε.Υ.Α. Ρόδου και σχη­μα­τί­στηκε δικο­γρα­φία σε βάρος 18χρονου ημε­δα­πού δράστη.

Ειδι­κό­τερα, στο πλαίσιο διε­ρεύ­νη­σης σχε­τι­κής καταγ­γε­λίας εξα­κρι­βώ­θηκε ότι, ο 18χρονος το χρονικό διά­στημα από 08 έως 22.08.2025 παρα­βί­ασε απο­θη­κευ­τικό χώρο του δημο­τι­κού ακι­νή­του και αφαί­ρεσε υδρο­με­τρη­τές συνο­λι­κής εκτι­μώ­με­νης αξίας -45.000- ευρώ.

Σε έρευνα που έγινε στον χώρο δια­μο­νής του δράστη, βρέ­θη­καν και κατα­σχέ­θη­καν -500- υδρο­με­τρη­τές.

Η δικο­γρα­φία που σχη­μα­τί­σθηκε θα υπο­βλη­θεί στην Εισαγ­γε­λία Πρω­το­δι­κών  Ρόδου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.