Αθλητικά

ΑΣΡ Έλαφος: Ο απολογισμός από το «Kos Precamp Act 2025»

Πολύ καλή παρουσία είχε ο ΑΣΡ Έλαφος στο «Kos Precamp Act 2025», στο οποίο συμμετείχε με δύο αθλητές και μία αθλήτρια, έχοντας αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση με τον απολογισμό του από την διοργάνωση, αναφέροντας τα ακόλουθα:

«Το περασμένο σαββατοκύριακο 14 -15 Ιουνίου συμμετείχε ο ΑΣΡ Έλαφος στο ‘’Kos Precamp Act 2025’’ που με επιτυχία διοργανώθηκε από την Α.Ο. Ακαδημία Κω.

Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν:

Στην κατηγορία των Παίδων ο Νικήτας Τριαντενός  όπου καταφέρνει και στους τρεις αγώνες να πάρει την 1η  θέση.

Στην κατηγορία Μάστερ Γυναικών η Κυριακή Τσεσμεζή  καταφέρνει και στους δυο αγώνες  την 1η  θέση.

Στην κατηγορία Μάστερ Ανδρών ο Κυριάκος Κελεπέρας καταφέρνει και στους δύο αγώνες την 2η  θέση.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και ευχαριστεί τους χορηγούς της αποστολής Moto Fessaras και Κυριακή Τσεσμεζή για την πολύτιμη στήριξη της αποστολής μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου