Μας εξέπληξε ο συμπατριώτης μας Μιχάλης Μαραβέλιας ο δικός μας Μιχάλης γέννημα θρέμμα Πάτμου με τις επιτυχημένες εμφανίσεις του σε σειρές μεγάλων καναλιών της τηλεόρασης και σε ποιοτικές σειρές με μεγάλη τηλεθέαση, αν και γνωρίζαμε ότι ήταν πολύ καλός ηθοποιός.
Ο Μιχάλης ξεκίνησε από τη θεατρική ομάδα ΠΑΤΜΙΑΚΗ ΣΚΗΝΗ ως ερασιτέχνης ηθοποιός και σήμερα εμφανίζεται σε σήριαλ μεγάλων καναλιών όπως ΕΡΤ 1 και ALPHA ΤV και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.
Της Σμαράγδας Μουλιάτη
Στην ΕΡΤ 1 και στο ΕRT FLIX στη δραματική σειρά Η ΠΑΡΑΛΙΑ και ΜΑΜΑ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ. Στον ALPHA TV στις σειρές Ο ΤΙΜΩΡΟΣ και ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ.
Από την Πάτμο και το café- wine bar Sarampelou στη Σκάλα, στην τηλεόραση. Γνωρίζοντας ότι το επάγγελμα του ηθοποιού είναι κορεσμένο και ο κύκλος είναι κλειστός τον ρωτήσαμε πως έγινε αυτό.
Μας είπε:
«Τους χειμωνιάτικους μήνες που κλείνω το Sarampelou ασχολούμαι με το άλλο κομμάτι που μου αρέσει πολύ, την υποκριτική. Τα πέντε χρόνια στην Πατμιακή σκηνή της Άννας Κλεούδη ήταν για μένα μια μεγάλη εμπειρία. Με δίδαξε πολλά, και μου έδωσε την ώθηση να προχωρήσω στον τομέα αυτό.
Φοίτησα στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΛΑΓΩΝ μια καινοτομία υποκριτικής διδαχής όπου έχει την δυνατότητα κάποιος να σπουδάσει επιλέγοντας ο ίδιος το δάσκαλο του. Εγώ επέλεξα τους Θοδωρή Αθερίδη, Βασίλη Μαυρογεωργίου, Μοσχολιδάκη, Γιώργο Παπαγεωργίου, Φραγκούλη, Ασπασία Μηλιαράκη κ.ά
Εκτός από τα μαθήματα στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΛΑΓΩΝ παρακολούθησα σεμινάρια με την κ. Σοφία Φιλιππίδου
Παράλληλα συνεργάστηκα με γραφεία παραγωγής και επιλογής ηθοποιών για ρόλους σειρών της τηλεόρασης. Ήμουνα τυχερός διότι επιλέχθηκα για τους ρόλους σε σειρές εξαιρετικές όπως την Παραλία, τον Άγιο έρωτα , τον Τιμωρό, Μαμά στα Κρυφά και έπαιξα δίπλα σε εξαίρετους ηθοποιούς, κάτι το οποίο θεωρώ σαν το καλύτερο σχολείο».
Από την κουβέντα μας με τον Μιχάλη εισπράξαμε ότι πέρα από το καλός ηθοποιός είναι και πολύ ταπεινός.
Ο Μιχάλης Μαραβέλιας θα μπορούσε να παίξει ρόλους ζεν πρεμιέ, λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης.
Αλλά ο Μιχάλης είναι ταπεινός και το εισπράξαμε. Ενώ του ζητήσαμε μία συνέντευξη στην κάμερα, προτίμησε να μας πει δυο λόγια γιατί όπως με συστολή μας είπε δεν θεωρεί ότι έχει κάνει κάτι σπουδαίο ώστε να μπει σε μια τέτοια διαδικασία.
Πηγή: .patmostimes.gr