Στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή ο 15χρονος από την Κάλυμνο που τραυματίστηκε στο χέρι κατά τη ρίψη φωτοβολίδας.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 15χρονος υπέστη ακρωτηριαστικά τραύματα στα άκρα του δεξιού του χεριού, κατά τη διάρκεια ρίψης εκρηκτικής ύλης στο λιμάνι της Καλύμνου.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή ο τραυματίας, μεταφέρθηκε αρχικά με Περιπολικό σκάφος στο λιμάνι της Κω και από εκεί με αεροδιακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ¨ΚΑΤ¨. Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι κηδεμόνες του 15χρονου, για παράβαση του άρθρου 360 του Π.Κ. ¨Παραμέληση εποπτείας ανηλίκου¨ και του Ν.2168/1993 ¨Περί όπλων.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.