ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθησαν Ολλανδοί να φωτογραφίζουν άρματα σε στρατόπεδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
αρματα

Από την Υπο­διεύ­θυνση Ασφα­λείας Ρόδου, συνε­λή­φθη­σαν χθες και ώρα 15.00, δύο Ολλαν­δοί του­ρί­στες, μία γυναίκα γεν­νη­θείσα το 1980 και ένας άνδρας γεν­νη­θείς το 1979.

Οι δύο Ολλαν­δοί, εντο­πί­σθη­καν έξω από το στρα­τό­πεδο Αφάντου, να φωτο­γρα­φί­ζουν άρματα. ‘Ενα εξ’ αυτών βρι­σκό­ταν στην περί­φραξη του στρα­το­πέ­δου.

Οι δύο αλλο­δα­ποί ισχυ­ρί­ζο­νται ότι δεν γνώ­ρι­ζαν πως απα­γο­ρεύ­ε­ται η φωτο­γρά­φιση στον συγκε­κρι­μένο χώρο.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.