ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη Ρόδο θα βρίσκεται την Πέμπτη η Άννα Διαμαντοπούλου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Α

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμ­βρίου η κ. Αννα Δια­μα­ντο­πού­λου θα βρί­σκε­ται στη Ρόδο. Η επί­σκεψη εντάσ­σε­ται στο πλαίσιο της περιο­δείας που πραγ­μα­το­ποιεί στην Ελλάδα με αφορμή τις εσω­κομ­μα­τι­κές εκλογές για την ανά­δειξη προ­έ­δρου στο ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η κ. Δια­μα­ντο­πού­λου θα συνα­ντη­θεί με πολίτες και στελέχη του ΠΑΣΟΚ προ­κει­μέ­νου να γίνουν γνωστές οι προ­τά­σεις και οι θέσεις της.

Η συνά­ντηση θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στο ξενο­δο­χείο Plaza και ώρα 19:00

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.