ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτέας Καλύμνου: Εξαιρετική παρουσία στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα της Χαλκίδας

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Πρωτέας Καλύμνου- Κολύμβηση

Ο Πρωτέας Καλύ­μνου είχε εξαι­ρε­τική παρου­σία στο Παμπε­ρι­φε­ρειακό Πρω­τά­θλημα συλ­λό­γων θάλασ­σας που διε­ξή­χθη στην Χαλκίδα, με τη σχετική ανα­κοί­νωση που εξέδωσε προς ενη­μέ­ρωση να ανα­φέ­ρει τα ακό­λουθα:

«Γι’ άλλη μια χρονιά πρω­τα­θλη­τής ο Πρωτέας Καλύ­μνου στο Παμπε­ρι­φε­ρειακό Πρω­τά­θλημα κολύμ­βη­σης συλ­λό­γων θάλασ­σας. Με 2 κύπελλα στις κατη­γο­ρίες Νέων Ανδρών και Κορασίδων-Παγκορασίδων Α’ και Β’ φέτος και με 5 κύπελλα κατη­γο­ριών συνο­λικά σε αυτή τη διορ­γά­νωση στο ενερ­γη­τικό του μέχρι σήμερα, ο Πρωτέας Ναυ­τα­θλη­τι­κός Όμιλος Καλύ­μνου συμ­με­τέ­χο­ντας με 32 αθλητές κατέ­κτησε 101 μετάλ­λια εκ των οποίων 33 χρυσά, 40 αση­μέ­νια και 28 χάλκινα.

Με αυτή την επίδοση ο Πρωτέας κατα­τά­χθηκε 2ος στην συγκο­μιδή μεταλ­λίων ανάμεσα στους 14 συλ­λό­γους που συμ­με­τεί­χαν στη διορ­γά­νωση, πίσω από τον Ναυτικό Όμιλο Αλι­βε­ρίου, ο οποίος συμ­με­τείχε με 85 αθλητές και κατέ­κτησε πάνω από 180 μετάλ­λια. Ο Πρωτέας για 2η συνε­χό­μενη χρονιά κατακτά 2 κύπελλα κατη­γο­ριών ενώ για 2η συνε­χό­μενη χρονιά κατακτά το κύπελλο στις Κορα­σί­δες, στις Παγκο­ρα­σί­δες Α’ και στις Παγκο­ρα­σί­δες Β’ με τις Κοκ­κί­νου Εβελίνα, Γιαβάση Ιωάννα, Κοσαρή Μαρία, Πούλλου Ρένα, Κατσο­τούρχη Μαριάννα, Τσι­μι­σύρη Ειρήνη, Μαγρι­πλή Ελένη, Γιαλ­λούρη Άννα, Καλι­καν­τζά­ρου Βασι­λεία, Χατζη­δάκη Θάλεια, Τουρνά Ελένη αλλά και το κύπελλο στην κατη­γο­ρία Νέων Ανδρών με τον Μάμμα Ζωγρα­φάκη.

Πέρσι στο Παμπε­ρι­φε­ρειακό Πρω­τά­θλημα κολύμ­βη­σης συλ­λό­γων θάλασ­σας, που έγινε στην Σύρο, ο Πρωτέας κατέ­κτησε το βαθ­μο­λο­γικό Κύπελλο της κατη­γο­ρίας Εφήβων και το Κύπελλο των Κορα­σί­δων, Παγκο­ρα­σί­δων Α’, Παγκο­ρα­σί­δων Β’, ενώ το 1ο κύπελλο κατη­γο­ριών που κατέ­κτησε ο Πρωτέας ήταν το 2019 στο Παμπε­ρι­φε­ρειακό Πρω­τά­θλημα κολύμ­βη­σης συλ­λό­γων θάλασ­σας στο Καρ­πε­νήσι στην κατη­γο­ρία Παίδων, Παμπαί­δων Α’, Παμπαί­δων Β’. Με συστη­μα­τική δουλειά, προ­σή­λωση στους στόχους και εξα­το­μι­κευ­μένα προ­πο­νη­τικά προ­γράμ­ματα τα απο­τε­λέ­σματα των αθλητών του συλ­λό­γου ούτε κρύ­βο­νται ούτε επι­δέ­χο­νται παρερ­μη­νείας».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.