ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

«Μάνες της τέχνης» Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου με αφορμή την γιορτή της μητέρας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
78765

Το ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου επι­θυ­μώ­ντας να τιμήσει τη Γυναίκα – Μητέρα διορ­γα­νώ­νει πρω­τό­τυπη εκδή­λωση, ανοιχτή για το κοινό, την Παρα­σκευή 17 Μαΐου στις 11:00πμ στους χώρους του Αγίου Ιωάννη 54.

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας θα ξετυ­λι­χθεί μια συναρ­πα­στική δια­δρομή σε διάσημα έργα τέχνης με την παρου­σί­αση “Μάνες της τέχνης”, που επι­με­λεί­ται η Πόλυ Χατζη­μάρ­κου, ιστο­ρι­κός τέχνης, Msc Διοί­κηση Πολι­τι­σμι­κών Μονάδων και ειδική σύμ­βου­λος Δημάρ­χου.

Σας περι­μέ­νουμε όλους και όλες προ­κει­μέ­νου μαζί να τιμή­σουμε το πολυ­ε­πί­πεδη μορφή της μάνας μέσα από την εικα­στική δημιουρ­γία!

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.