Ειδήσεις

ΕΝΦΙΑ: Ξεκίνησε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών – Στις 30 Απριλίου η πρώτη δόση

ΕΝΦΙΑ

Ξεκίνησε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να δουν το ποσό της εκκαθάρισης, στον προσωπικό τους λογαριασμό (myAADΕ) στην ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ.

Η ανάρτηση των εκκαθαριστικών ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής, ενώ όσοι έχουν κατεβάσει στο κινητό τους την εφαρμογή myAADEapp μπορούν να δουν τον νέο λογαριασμό του φόρου ακινήτων.

Η πληρωμή του φόρου θα πραγματοποιηθεί σε 11 δόσεις με την πρώτη στις 30 Απριλίου και την τελευταία στις 28 Φεβρουαρίου του 2025.

Για να δείτε το νέο εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

Μπαίνετε στην αρχική σελίδα του myAADE.
Κάνετε κλικ στο παράθυρο «Εφαρμογές».
Κάνετε κλικ στην επιλογή «Δημοφιλείς Εφαρμογές».
Κάνετε κλικ στη «Δήλωση Ε9/ΕΝΦΙΑ».
Θα ανοίξει η σελίδα με τον ΕΝΦΙΑ και το Ε9. Η είσοδος γίνεται με τους κωδικούς Taxis.
Επιλέγετε το έτος 2024 και βλέπετε το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ 2024.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.