ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Telegraph: Ρόδος, Κυκλάδες, Κρήτη, παράδεισος και το φθινόπωρο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ρόδος τοπίο

Ως έναν από τους από­λυ­τους προ­ο­ρι­σμούς και για τους μήνες του φθι­νο­πώ­ρου περι­γρά­φει η βρε­τα­νική Telegraph την Ελλάδα τονί­ζο­ντας ότι σε αρκετά νησιά των Κυκλά­δων, την Κρήτη και τη Ρόδο μπορεί κανείς να απο­λαύ­σει ήλιο, ζεστά νερά και ομορφιά και μάλιστα σε προ­σι­τές τιμές.

Ο δημο­σιο­γρά­φος της εφη­με­ρί­δας και αρμό­διος για θέματα του­ρι­σμού, Νικ Τρεντ, ενη­με­ρώ­νει τους ανα­γνώ­στες πως εάν έχασαν την ευκαι­ρία να απο­λαύ­σουν λίγο ήλιο, δεν είναι αργά. Παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν είναι εύκολο να προ­βλε­φθεί με ακρί­βεια, σε αρκετά σημεία της Μεσο­γείου μπορεί κανείς να απο­λαύ­σει δια­κο­πές σε καλές τιμές σε ορι­σμένα ειδυλ­λιακά μέρη.

Ανάμεσα σε μέρη όπως η Σαρ­δη­νία και η Μαγιόρκα, ο αρθρο­γρά­φος κατα­τάσ­σει και αρκετά νησιά των Κυκλά­δων, την Κρήτη και τη Ρόδο ως προ­ο­ρι­σμούς που θα πρέπει να σκε­φθούν σοβαρά οι του­ρί­στες για το φθι­νό­πωρο.

Αρχές Σεπτέμ­βρη

Τα νησιά των Κυκλά­δων προ­σφέ­ρουν μια μεγάλη ποι­κι­λία προ­ο­ρι­σμών: από τη Μύκονο, που απο­τε­λεί ηδο­νι­στικό προ­ο­ρι­σμό για δια­σκέ­δαση και εντυ­πω­σιακά εστια­τό­ρια, στις εκπλη­κτι­κές ομορ­φιές της Σαντο­ρί­νης και τις πιο ήσυχες Νάξο και Πάρο.

Τέλη Σεπτέμ­βρη

Για τις τελευ­ταίες ημέρες του Σεπτέμ­βρη, η Telegraph ανα­δει­κνύει την Κρήτη ως τον απόλυτο προ­ο­ρι­σμό ανα­φέ­ρο­ντας ότι εκείνες οι ημέρες είναι η καλύ­τερη περί­ο­δος για το νησί και για όσους επι­θυ­μούν να απο­λαύ­σουν λίγη ακόμη ζέστη.

Καθώς είναι ένα από τα πιο νότια νησιά της Μεσο­γείου έχει εξαι­ρε­τικό καιρό ακόμη και μέχρι τις πρώτες ημέρες του Οκτώβρη, ενώ, όπως γράφει ο Τρεντ, η δια­θε­σι­μό­τητα σε δωμάτια και ξενο­δο­χεία είναι αρκετά μεγάλη και σε λογικές τιμές.

Για τις αρχές Οκτώβρη και για όσους δεν λένε να το βάλουν κάτω και να «χωθούν» στη χει­με­ρινή καθη­με­ρι­νό­τητα, ο δημο­σιο­γρά­φος της Telegraph ανα­δει­κνύει τη Ρόδο ως τον σωστό προ­ο­ρι­σμό με ξενο­δο­χεία σε πολύ καλές τιμές και, βέβαια, όλες τις ομορ­φιές του νησιού των Ιπποτών δια­θέ­σι­μες για τους του­ρί­στες μακριά από τις εικόνες συνω­στι­μού που παρου­σιά­ζο­νται κατά τους καλο­και­ρι­νούς μήνες.

Πηγή:iefimerida.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.