ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Τη μεγάλη της αγάπη για τη Ρόδο εξέφρασε η Μελίνα Ασλανίδου – Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου η συναυλία της 

news room 2 λεπτά ανάγνωση
ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

Την Τετάρτη 13 Δεκεμ­βρίου θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί τελικά η μεγάλη συναυ­λία της  με την οποία θα γίνει η επίσημη έναρξη των χρι­στου­γεν­νιά­τι­κων εκδη­λώ­σεων στη Ρόδο. Όπως δήλωσε ο αντι­δή­μαρ­χος Επι­κοι­νω­νίας κ. Κώστας Ταρα­σλιάς σε συνέ­ντευξη τύπου που παρα­χώ­ρησε χθες μαζί με την δημο­φιλή καλ­λι­τέ­χνιδα, η μετα­φορά της προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νης εκδή­λω­σης που επρό­κειτο να γίνει χθες Δευτέρα, κρίθηκε ανα­γκαία λόγω των δυσμε­νών και­ρι­κών συν­θη­κών, έτσι ώστε τίποτε να μην εμπο­δί­σει τη μονα­δική συναυ­λία εμπει­ρία.

«Με μεγάλη χαρά υπο­δε­χό­μα­στε στη Ρόδο την Μελίνα Ασλα­νί­δου προ­κει­μέ­νου να γίνει η έναρξη των εορ­τα­στι­κών εκδη­λώ­σεων στο νησί μας με τη συναυ­λία της. Έχουμε προ­γραμ­μα­τί­σει φέτος μία σειρά από όμορφες εκδη­λώ­σεις για μεγά­λους και μικρούς που ξεκί­νη­σαν από την περα­σμένη εβδο­μάδα και θα διαρ­κέ­σουν έως και την 7η Ιανουα­ρίου του νέου έτους. Λόγω των και­ρι­κών συν­θη­κών, χρειά­στηκε να μετα­φερ­θεί η συναυ­λία της αγα­πη­μέ­νης ερμη­νεύ­τριας την Τετάρτη 13 Δεκεμ­βρίου και ώρα 19.30 στο πάρκο του Θέρμαι. Είναι μεγάλη μας χαρά που έχουμε τη Μελίνα Ασλα­νί­δου κοντά μας και είμαι βέβαιος ότι όλοι οι συμπο­λί­τες μας θα χαρούν και θα απο­λαύ­σουν τη συναυ­λία της».

Τη μεγάλη της αγάπη για τη Ρόδο εξέ­φρασε η κα Ασλα­νί­δου και μοι­ρά­στηκε τη χαρά της που θα ερμη­νεύ­σει παρέα με τους ροδίτες και τις ροδί­τισ­σες αγα­πη­μένα τρα­γού­δια του ελλη­νι­κού λαϊκού ρεπερ­το­ρίου και επι­τυ­χίες από την προ­σω­πική της δισκο­γρα­φία σε ένα δίωρο πρό­γραμμα.

«Ευχα­ρι­στώ για την πρό­σκληση. Τη Ρόδο την αγαπώ ιδιαί­τερα. Είναι ένα μαγικό νησί με ιδιαί­τερη ενέρ­γεια. Την Τετάρτη περι­μένω όλους τους φίλους να παρα­κο­λου­θή­σουν τη συναυ­λία, να τρα­γου­δή­σουμε όλοι μαζί. Εύχομαι καλά Χρι­στού­γεννα και χρόνια πολλά σε όλους. Η Ρόδος πέρασε το καλο­καίρι μία δοκι­μα­σία, την οποία δεν έχουμε ξεχάσει. Εκείνη τη δύσκολη περίοδο ήμουν κοντά σας και παρα­μένω συνεχώς δίπλα στη Ρόδο. Την αγαπώ και θα τη στηρίζω πάντα με όποιο τρόπο μπορώ», δήλωσε η κα Ασλα­νί­δου.

Σημειώ­νε­ται ότι πριν την συναυ­λία, στις 18:00 θα γίνουν τα εγκαί­νια του χρι­στου­γεν­νιά­τι­κου χωριού στο πάρκο ΘΕΡΜΑΙ και η φωτα­γώ­γηση του Δέντρου από τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπου­ράκη με τη συνο­δεία της Φιλαρ­μο­νι­κής Δήμου Ρόδου υπό τη διεύ­θυνση του κ. Μιχάλη Χατζη­πέ­τρου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.