ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελπίδα Πεταλούδων: Βόμβα με Χρύση

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ελπίδα Πετα­λού­δων… πυρο­δό­τησε την βόμβα με την από­κτηση του Αντώνη Χρύση.

Όπως έγραψε η «δσπορ», ο Αντώνης Χρύσης έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Κρε­μα­στής, η οποία πήρε πλέον τον… μισό περσινό Διαγόρα.

Η Ελπίδα απέ­κτησε τον 33χρονο φόρ­γουορντ και πλέον το φωνάζει ξεκά­θαρα ότι πάει φουλ για πρω­τά­θλημα.

Ο Χρύσης την τελευ­ταία σεζόν έπαιξε στη Β’ Εθνική με τον Διαγόρα και μετά από πολλά χρόνια επι­στρέ­φει στο τοπικό πρω­τά­θλημα της Δωδε­κα­νή­σου.

Ο Κώος αθλητής συμ­φώ­νησε με τον Θανάση Στα­μούλη και μετά τους Παρδακά, Κατα­βαίνη, Καράβα, Κανύχη και Φράγκο απο­τε­λεί την έκτη μετεγ­γραφή της ομάδας για τη νέα χρονιά, η οποία έχει δημιουρ­γή­σει ένα εξαι­ρε­τικό ρόστερ για τα δεδο­μένα του τοπικού μπάσκετ της Δωδε­κα­νή­σου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.