Τοπικές Ειδήσεις

Μήνυμα του Δημήτρη Γάκη για την 1η Μάη

Ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης, με την ευκαιρία του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Πρωτομαγιά, μέρα  γιορτής των εργαζομένων, μέρα ελπίδας και αξιοπρέπειας, υπερηφάνειας και δικαιοσύνης, διεκδικήσεων και αγώνα των εργαζόμενων σε όλον τον κόσμο παραμένει διαχρονικά μια υπόμνηση της αλήθειας ότι οι παραγωγοί του πλούτου δικαιούνται καλύτερες συνθήκες ζωής και εργασίας, δικαιότερη κατανομή του ιδρώτα τους, ασφάλεια και κοινωνική προστασία.
Οι αγώνες των εργαζόμενων υπόσχονται όχι μόνο έναν κόσμο με λιγότερες ανισότητες και εκμετάλλευση, αλλά επίσης έναν κόσμο ειρήνης και δημιουργίας. Στέλνουν ένα πανανθρώπινο μήνυμα για τη συναδέλφωση των λαών και ιδιαίτερα στην ταραχώδη και ευαίσθητη περιοχή μας ένα μήνυμα για τον τερματισμό των πολέμων και την τραγωδία των προσφύγων. Εξακολουθούμε όλο και πιο έντονα να διατρανώνουμε τις προσπάθειές μας για Ειρήνη και Δικαιοσύνη, Εργασία και Αξιοπρέπεια, και κάθε μεγαλύτερη ή μικρότερη νίκη μας εμπνέει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο.
Η καρδιά μας μένει αμετακίνητη. Τους δρόμους όμως τους ανοίγουν μόνο οι αγώνες.»
Δημήτρης Γάκης
Πρώην Βουλευτής Δωδεκανήσου
ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου