ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα Επιμελητήρια των νησιών, στηρίζουν την πρόταση του Μ. Κόνσολα για την επιβολή πλαφόν στις τιμές των καυσίμων στις νησιωτικές περιοχές

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ

Ο Επι­με­λη­τη­ρια­κός Όμιλος Ανά­πτυ­ξης Ελλη­νι­κών Νησιών, που απο­τε­λεί τον συλ­λο­γικό φορέα των νησιω­τι­κών επι­με­λη­τη­ρίων, ανα­κοί­νωσε τη στήριξή του στην πρόταση που κατέ­θεσε ο Βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σου, κ. Μάνος Κόν­σο­λας, για να επι­βλη­θεί πλαφόν στις τιμές των καυ­σί­μων στις νησιω­τι­κές περιο­χές.

Επι­συ­νά­πτε­ται η επι­στολή του ΕΟΑΕΝ προς τους Υπουρ­γούς Ενέρ­γειας και Ανά­πτυ­ξης, κ.κ. Σκρέκα και Γεωρ­γιάδη.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.