Τοπικές Ειδήσεις

Η «Τοπική Επιτροπή Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών» ανεκάλεσε την πληρεξουσιότητα της στον… δήμαρχο Ρόδου

Με εξώδικη δήλωση που επέδωσε την 23η Δεκεμβρίου 2021 στον δήμαρχο Ρόδου και στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου η εκπρόσωπος της «Τοπικής Επιτροπής Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών (ΤΕΣΕΑΙ) ανεκάλεσε για λογαριασμό της με εξώδικη δήλωση για την ίδια και τα μέλη την πληρεξουσιότητα και αντιπροσώπευσής τους…
Πρόκειται για την 44χρονη αρνήτρια και οπαδό των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών», που επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.950.000 ευρώ ως «οφειλή από σύμβαση» σε αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, που την συνέλαβε και προκάλεσε με δικογραφία την καταδίκη της από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου την έχει καταδικάσει σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών με 3ετή αναστολή.
Στο κείμενο που τιτλοφορείται «Γνωστοποίηση Ανάκλησης – Αντιπροσώπευσης- Σύμβασης της Εθνικής Επιτροπής Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών», το οποίο επέδωσε δικαστική επιμελήτρια στον Δήμο Ρόδου και πρωτοκολλήθηκε αρμοδίως την 23η Δεκεμβρίου 2021 αναφέρονται εισαγωγικά τα εξής:
«Σας καταθέτουμε αντίγραφο ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ – ΣΥΜΒΑΣΗΣ που επιδόθηκε σε όλες τις Τοπικές Αυτοδιοικήσεις της χώρας, με την εντολή, να την γνωστοποιήσετε σε όλα τα υφιστάμενα φυσικά πρόσωπα της υπηρεσίας σας, για να λάβουν γνώση όλοι ότι από 06/04/2020 μαζί με την εκτελεστική και δικαστική λειτουργία της χώρας βρίσκεστε κάτω και από τις δικές μας εντολές.
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσής σας στα νέα δεδομένα που ισχύουν από τις 06/04/2020, δεσμεύεστε ως φυσικά πρόσωπα έναντι ημών με την ίδια Σύμβαση που δια της παρούσης γνωστοποιείτε και από εμάς σήμερα, η οποία γνωστοποιήθηκε σε όλους όσους εμπλέκονται στη δημόσια διοίκηση».
Υπογράφεται δε από την 44χρονη που διατείνεται ότι είναι η εκπρόσωπος της Τοπικής Επιτροπής (Τ.Ε.Σ.Ε.Α.Ι.).
Αναφέρει μεταξύ άλλων στην πολυσέλιδη εξώδικο που επέδωσε τα εξής απίθανα:
«Ως ελεύθεροι ΖΩΝΤΑΝΟΙ άνθρωποι στο εξής δεν επιθυμούμε τρίτοι να διαχειρίζονται την Ελληνική Εθνική περιουσία μας ενεργώντας εν λευκώ ως αντιπρόσωποι ή εκπρόσωποί μας. Στο πνεύμα αυτό ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΜΕ την Πληρεξουσιότητα – Αντιπροσώπευση – Εκπροσώπηση ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
Οπως γνωρίζετε το δικαίωμα της ανάκλησης του αντιπροσώπου-εκπρόσωπου ή οποιουδήποτε άλλου ενεργεί για λογαριασμό μας, είναι φυσικό και αναφαίρετο δικαίωμά μας και σε αρμονία με τον ΝΟΜΟ.
Με αυτό το πνεύμα με την παρούσα, ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ- ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ – και από ΕΣΑΣ το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ την οποία εκτιμάται ότι σας είχαμε χορηγήσει στο παρελθόν, είτε αυτή ήταν ρητή είτε σιωπηρή, είτε δια ψήφου, είτε δια εγγράφων ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο.
Σας ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ δε ότι στο εξής, ουδείς μπορεί να μας αντιπροσωπεύει – εκπροσωπεί καθώς αναλαμβάνουμε όλοι και ΧΩΡΙΣΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ την διαχείριση της εξ αδιαιρέτου (ποσοστό 100% έκαστος), ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΣ. Από σήμερα, στην διαχείριση της Εθνικής Περιουσίας, ως εξ αδιαιρέτου Κοινωνοί Δικαιούχοι, ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, βάσει των κανόνων περί Κοινωνίας και Διαχείρισης.
Το Δημοτικό σας Συμβούλιο μέχρι σήμερα συναλλασσόταν ΔΙΑ ΕΝΤΟΛΩΝ με την ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Όπως και σεις θα γνωρίζετε μετά την ανάκληση πληρεξουσιότητας – αντιπροσώπευσης- εκπροσώπησης των ανωτέρω, προκύπτει ότι οι ανωτέρω, δεν μπορούν να συναλλάσσονται για λογαριασμό μας με σας για οποιοδήποτε θέμα που αφορά στη διαχείριση εθνικής περιουσίας μας ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Konstantinos Tsogas    29.10.2022 02:51

    Ευτυχώς που άρχισαν να ξυπνούν οι Έλληνες και μάλιστα με πάρα πολύ καλή γνώση και με υπέροχη στρατηγική με την Ανάκληση Εξουσίας των Αντιπροσώπων ανατρέπουν την κοινοβουλευτική χούντα. Τους πολεμούν με τα ίδια τους τα όπλα και τα πρόστιμα πέφτουν σύνεφο. Είναι γεγονός ότι διεθνώς οι συμβάσεις είναι πάντα τηρητέες PACTA SUNT SERVANDA. Μπράβο στην εκπρόσωπο της τοπικής επιτροπής Ρόδου.Μακάρι να ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι Έλληνες για να πάρουμε πίσω την Ελλάδα.

Σχολιασμός άρθρου