Αθλητικά

Κάθε παιχνίδι και μία νέα εμπειρία για τον Απόλλωνα

Είναι πρακτικά αδύνατον μία ομάδα, πόσω δε μάλλον όταν είναι νεανική και δεν διαθέτει τα απαιτούμενα αποθέματα εμπειρίας, να ενθουσιάζει με την απόδοσή της σε κάθε παιχνίδι και υπ’ αυτή την έννοια, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κατακτά αποτελέσματα ακόμα και τα απογεύματα που δείχνει να μην «πατάει καλά».
Σ’ ένα τέτοιο εξελίχθηκε για τον Απόλλωνα Καλυθιών αυτό του περασμένου Σαββάτου, στο παιχνίδι με τη Δόξα Ψίνθου, με τον Παναγιώτη Ζούνη να ομολογεί πως τούτη τη φορά, το συγκρότημά του δεν του γέμισε το μάτι με τη συνολική του εμφάνιση, αλλά και να μη διστάζει να απονείμει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την προσήλωσή τους, για την επιμονή τους και εν τέλει, για την ικανότητά τους να βρουν το «κλειδί» απέναντι σε έναν μαχητικό και αμυντικά εξαιρετικά οργανωμένο αντίπαλο.
Σήμερα οι Απολλωνιστές θα απολαύσουν το ρεπό τους και από αύριο Πέμπτη θα αρχίσουν να κορυφώνουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ακουσίαλο.
Το ματς θα οριστεί για την προσεχή Κυριακή, κατόπιν αιτήματος του συλλόγου των Φανών στον οποίο οι Καλυθενοί δεν είχαν πρόβλημα να συναινέσουν.
Ο Παναγιώτης Ζούνης θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον ακραίο αμυντικό Μάριο Τομόρι, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ συνεχίζει να μην υπολογίζει τους Γιώργο Καρίπη (οστικοί οίδημα στον αστράγαλο) και Γιαννίκ Τζεμ, ο οποίος θα ξεκινήσει αύριο ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου