Εξαιρετική πρωτοβουλία από τους «πράσινους» , ο οποίος στέκονται στο πλευρό της μικρής Αγγελικής, η οποία θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση στην Αθήνα.
Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσα τα «ελάφια» αναφέρονται τα εξής:
«Η οικογένεια της Ρόδου για ακόμη μια φορά δείχνει το ανθρώπινο και κοινωνικό της πρόσωπο και στέκεται δίπλα στη μικρή Αγγελικούλα και την οικογένειά της. Η μικρή Αγγελικούλα από τη Ρόδο, διαγνώστηκε με αρτηριοφλεβική δυσπλασία, μια δύσκολη περίπτωση που χρίζει άμεσα χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα. Το κόστος ανέρχεται στις 40.000 ευρώ, ένα ποσό που η οικογένεια της μικρής πριγκίπισσας δεν μπορεί να καλύψει.
Από σήμερα (σ.σ. Παρασκευή) στα γραφεία μας, Χατζηαγγέλου και Κλαυδίου Πέπερ γωνία (περιοχή Αγ. Δημητρίου) θα βρίσκεται ένας κουμπαράς για την μικρή Αγγελικούλα. Όποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει. Ακόμη και 1 ευρώ είναι σημαντικό.
Γιατί όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε!».































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.