Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η πρώτη γενική συνέλευση της Οργανωτικής Επιτροπής Διοργανώσεων Greece Cycling, όπου μέλος της είναι ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Ποδηλασίας και του Ροδήλιου Γιάννης Παπασταματάκης.
Στην Γ.Σ. συμμετείχε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος στην τοποθέτησή του έκανε ειδική αναφορά στους Διεθνείς Ποδηλατικούς Αγώνες της Ρόδου.
Ο Γιάννης Παπασταματάκης με ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί ο Ροδήλιος σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε τον Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ χαρακτήρισε ιστορική για την ποδηλασία την πρώτη Γ.Σ. της Οργανωτικής Επιτροπής Διοργανώσεων Greece Cycling.
Αναλυτικά:
«Ιστορική ημέρα η σημερινή (σ.σ. Παρασκευή) στην ποδηλασία. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή Διοργανώσεων Ποδηλασίας η 1η γενική συνέλευση.
Στην 1η συνεδρίαση της Γ.Σ. συμμετείχαν και τα τριάντα δυο μέλη, επίσης παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Υφυπουργό, γιατί το όραμά μας, οι Διεθνείς Ποδηλατικοί Αγώνες της Ρόδου, έγινα σημείο αναφοράς του ελληνικού μας αθλητισμού.
Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας θα γίνει από τις 26 Απριλίου έως την 1η Μαΐου και θα είναι κατηγορίας UCI 2.1!».
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

.gif)














