Αθλητικά

Άρης: Πιο πλήρης από ποτέ, ελπίζει στην πρώτη νίκη

Με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του ρόστερ του διαθέσιμους, δεδομένου πως τα δελτία που εκκρεμούσαν έχουν εκδοθεί και επιπλέον ενισχυμένος από τους αμυντικούς Παναγιώτη Καλοπήτα και Βασίλη Τσακίρη, θα μπει σήμερα ο Άρης στο γήπεδο του Αρχαγγέλου, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Ασφενδιού για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Στον πάγκο θα βρίσκεται και ο προερχόμενος από τραυματισμό Χρήστος Αμανατίδης, ο οποίος δεν αποκλείεται να καταγράψει λεπτά συμμετοχής, ενώ ο μοναδικός ποδοσφαιριστής, στον οποίο δεν θα μπορέσει να στηριχθεί ο προπονητής Χρήστος Τζίμας, είναι ο αμυντικός Τσαμπίκος Ρούφας, που θα εκτίσει την πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές ποινής, για την αποβολή του από το πρόσφατο ματς με τον Ηρακλή Μαριτσών.
Δεδομένων των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τα οποία μεταφέρθηκαν και στις πρώτες αγωνιστικής του πρωταθλήματος, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν βρει ακόμα τη συνοχή τους και τα «πατήματά» τους, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχουν εντείνει τη δουλειά τους, παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζονται βελτιωμένοι και ελπίζουν το σημερινό ματς με τους αήττητους και ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς Κώους να είναι το πρώτο φετινό, από το οποίο θα φύγουν νικητές.
Υπενθυμίζεται, πως ο αγώνας στον Αρχάγγελο θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου