ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέες υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών στο Αιγαίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΟΥΡΚΙΚΟ F16

Υπερ­πτή­σεις στο Αιγαίο πραγ­μα­το­ποί­η­σαν πραγ­μα­το­ποί­η­σαν τουρ­κικά μαχη­τικά αερο­σκάφη το πρωί της Δευ­τέ­ρας.

Στις 11.14, ζεύγος τουρ­κι­κών F-16 πέταξε πάνω από τη νήσο Ανθρω­πο­φά­γοι και το Μακρο­νήσι στα 20.000 πόδια.

Ένα λεπτό αργό­τερα, δεύτερο ζεύγος τουρ­κι­κών F-16 πέταξε πάνω από τα ίδια νησιά, στα 11.000 πόδια.

Την περα­σμένη εβδο­μάδα, τουρ­κικά μαχη­τικά είχαν πετάξει πάνω από Φαρ­μα­κο­νήσι, Λειψούς και Οινούσ­σες.

Ακάρ: Ο πόθος της Ελλάδας για εξο­πλι­σμούς θα προ­κα­λέ­σει ζημιά στις διμε­ρείς μας σχέσεις

Το Σάββατο, ο υπουρ­γός Άμυνας της Τουρ­κίας, Χου­λουσί Ακάρ, δια­τή­ρησε τους υψηλούς τόνους, υπο­στη­ρί­ζο­ντας σε δηλώ­σεις του ότι οι αμυ­ντι­κές συμ­φω­νίες της Ελλάδας «δεν θα έχουν κάποιο όφελος».

Επι­πλέον, είπε ότι «αυτός ο πόθος για εξο­πλι­σμούς όπως και η ανα­ζή­τηση συμ­μα­χιών ενώ είμαστε εντός του ΝΑΤΟ, θα προ­κα­λέ­σουν ζημιά και στις διμε­ρείς σχέσεις μας όπως και στο ΝΑΤΟ».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.