Αθλητικά

Αθλητική Ακαδημία: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά»

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει όλους τους μαθητές που έδωσαν την… μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων, εξέδωσε η Αθλητική Ακαδημία.
Αναλυτικά:
«Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου συγχαίρει όλους τους επιτυχόντες μαθητές της Ρόδου για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στο νέο μονοπάτι της ζωής τους.
Επίσης, συμβουλεύουμε τα παιδιά που δεν κατάφεραν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή ή δεν εισήλθαν στη σχολή της προτίμησης τους, να μην εγκαταλείψουν τα όνειρα και τον αγώνα τους και να ξαναδώσουν τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων με πάθος, ψυχική δύναμη και υπομονή.
Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας επιβίωσης και όλοι σας, επιτυχόντες και μη, πρέπει να κρατήσετε ως παρακαταθήκη για το μέλλον το ίδιο το ταξίδι και όχι μόνο τον τελικό προορισμό.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας για τον έντιμο αγώνα σας και κάθε επιτυχία στην ενήλικη πλέον ζωή σας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου