Αθλητικά

Από εβδομάδα οι αποφάσεις για τις εκκρεμότητες στο τοπικό

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να συνεδριάσουν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ, προκειμένου να ασχοληθούν με τον ορισμό της ημερομηνίας διεξαγωγής της κλήρωσης για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος των πρωταθλημάτων της Α’ και της Β’ κατηγορίας, όπως και με τις συμπληρωματικές διατάξεις των προκηρύξεων, οι οποίες αφορούν στην ανάδειξη του πρωταθλητή, τον προβιβασμό και τον υποβιβασμό των ομάδων.
Το πλέον πιθανό είναι οι κληρώσεις να διενεργηθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου, αφού προηγουμένως κλείσουν οι συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, καθώς και στο Κύπελλο Δωδεκανήσου.
Η σχετική προθεσμία εκπνέει στις 30 Αυγούστου, ωστόσο τα σωματεία θα έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν το παρών μέχρι την ημέρα της κλήρωσης για το πρόγραμμα, δεδομένου πως στην Ένωση δεν αποκλείουν την εμφάνιση καινούργιων ομάδων.
Πέρα από την Ασπίδα Σαλάκου, η οποία επιστρέφει στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Δωδεκανήσου μετά από δύο χρόνια απουσίας, έτοιμο να δραστηριοποιηθεί εμφανίζεται το νεοσύστατο σωματείο του Καστελλόριζου, το οποίο περιμένει την αναγνώρισή του από την ΕΠΟ και τη Γ.Γ.Α. (θα έχει έδρα του τη Ρόδο), ενώ κινητικότητα υπάρχει και στην ομάδα του Ροδινιού.
Στην παρούσα φάση, οι παράγοντες της Ένωσης ασχολούνται με την προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, η οποία θα ασχοληθεί με την «καυτή» υπόθεση της ολιστικής μελέτης των FIFA-UEFA.
Στην Αθήνα θα ταξιδέψουν, προκειμένου να εκπροσωπήσουν τη διοργανώτρια, ο πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης και ο επικεφαλής της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Χρυσόστομος Ψέλλας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου