Αθλητικά

Δήλωσε συμμετοχή και στρώνεται στη δουλειά ο Κλεόβουλος

Οριστικά και αμετάκλητα άφησε πίσω του ο Κλεόβουλος την όποια αβεβαιότητα υπήρχε για τις δυνατότητές του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της συμμετοχής του στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η «παρτίδα» της τουριστικής περιόδου στην περιοχή σώθηκε και επέτρεψε στον σύλλογο της Λίνδου να δηλώσει, την περασμένη Παρασκευή, τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα συνεδριάσουν αύριο Δευτέρα προκειμένου να «τρέξουν» τα θέματα του αγωνιστικού σχεδιασμού, με πρώτο στόχο να τελειώσουν το συντομότερο δυνατόν με τη διαδικασία των ανανεώσεων συνεργασιών με τους ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας.
Ο πρώτος που είπε το «ναι» στην πρόταση της διοίκησης (απομένει η επισημοποίηση της συμφωνίας) είναι ο πολύπειρος μέσος Δήμος Παπαοικονόμου, ενώ το ίδιο αναμένεται να πράξουν και όλοι οι υπόλοιποι.
Αν αποφασιστούν προσθήκες, θα είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και χωρίς να στηρίζονται σε οικονομικές υπερβάσεις.
Όσο για την προετοιμασία, ο προπονητής Δημήτρης Δογιάμας προγραμμάτισε την πρώτη προπόνησή της για την Τρίτη 17 Αυγούστου στο γήπεδο της Λίνδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου