Ειδήσεις

Γεραπετρίτης: Ο κ. Τσίπρας να κοιτάξει αυτούς στον ΣΥΡΙΖΑ που αγκαλιάζουν αντιεμβολιαστές πριν μιλήσει για διχασμό

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δεχθώ τους χαρακτηρισμούς από όσους  χαρακτήριζαν μαζικά τη ΝΔ παιδεραστές και κάνουν πολιτική ταυτοτήτων, ανέφερε ο υπουργός
Ενώ στη συνεδρίαση για την παραπομπή του Δ. Παπαγγελόπουλου στο ειδικό δικαστήριο, η κυβέρνηση είχε επιλέξει κανένας Υπουργός να μη βρίσκεται στα υπουργικά έδρανα, στη σημερινή ο Υπουργός Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτης επέλεξε να απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο  Γεραπετρίτης ουσιαστικά θύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνος που διαπόμπευσε στήνοντας κάλπες στη Βουλή για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα (Α. Σαμαράς, Ε. Βενιζέλος, κλπ) και όχι η ΝΔ. «Άκουσα ότι σήμερα είχαμε ευτελισμό της δημοκρατίας. Δεν μπορεί εκείνοι οι οποίοι διεξήγαγαν την προανακριτική της Novartis σήμερα να καθίστανται ζηλωτές. Είναι πολύ νωπές οι εικόνες για να ξεχνά το Κοινοβούλιο. Ο κ.Τζανακόπουλος είπε ότι πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Παππά.Τι θα έπρεπε να κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση για εκείνους που διαπόμπευσε. Ο κ. Παππάς δε θα παραπεμφθεί για κακούργημα. Κάποιοι άλλοι παραπέμφθηκαν για σειρά κακουργημάτων και απηλλάγησαν. Σε εκείνους δε θα ζητήσετε συγγνώμη;», αναρωτήθηκε σχετικά.

Να χρησιμοποιείται με φειδώ η βαριά λέξη διχασμός
Επίσης, χαρακτήρισε όχι ασήμαντο το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος το οποίο βαραίνει τον Ν. Παππά καθώς επίσης είπε ότι είναι βαριά η λέξη διχασμός. «Θα παρακαλούσαν να χρησιμοποιείται με φειδώ. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δεχθώ τους χαρακτηρισμούς από όσους  χαρακτήριζαν μαζικά τη ΝΔ παιδεραστές και κάνουν πολιτική ταυτοτήτων. Πρέπει όλοι πολίτες και πολιτικοί να αντιληφθούμε ότι το δημόσιο καθήκον δεν είναι ευχολόγιο.Είναι η βάση της λογοδοσίας και της δημοκρατίας και η παράδοση καθήκοντος δεν είναι εύσημο ή φύλλο συκής. Είναι μια μείζων πολιτειακή μομφή», σημείωσε.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι της υποθέσεως έχει  η δικαιοσύνη, το ΚΕΦΟΜΕΠ , και η επιτροπή της Βουλής η οποία στην πλειονότητα αποτελείται από δικαστές.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου