Ρεπορτάζ

Προς νέα αναβολή οδεύει η δίκη του υπαστυνόμου που εμβόλισε με φορτηγό τη Mercedes του αστυνομικού διευθυντή

Προς αναβολή οδεύει λόγω των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού αλλά και δεδομένου ότι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο πλαίσιο εισαγγελικής εντολής για ακούσια νοσηλεία, η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον αστυνομικό στη Ρόδο, που κατέστρεψε το ιδιωτικό αυτοκίνητο του Αστυνομικού Διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, και στη συνέχεια, αφού έσπασε την είσοδο του γραφείου του με βαριοπούλα, έσπασε και το γραφείο του και απείλησε τη ζωή του.

Ο κατηγορούμενος, που υπηρετούσε ως γραμματέας στο Α.Τ. Ρόδου και πλέον στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, την 23η Μαΐου 2021, περίπου στις 10 το πρωί, κινούμενος με φορτηγό επιβατικό αυτοκίνητο μάρκας “Mitsubishi” ιδιοκτησίας της πεθεράς του, μετέβη στην Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, στην πλατεία Ελευθερίας και εμβόλισε το αυτοκίνητο του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Μιχάλη Καληωράκη, το οποίο ήταν σταθμευμένο εκεί.
Ο κατηγορούμενος βγήκε εν συνεχεία από το φορτηγό κραδαίνοντας μια βαριοπούλα και έσπασε τα τζάμια, ενώ προκάλεσε φθορές περιμετρικά στο αμάξωμα.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στον πρώτο όροφο του κτηρίου αδιαφορώντας για τον φρουρό που εκτελούσε υπηρεσία στην είσοδο, κατευθύνθηκε στο γραφείο του αστυνομικού διευθυντή, έσπασε με τη βαριοπούλα την κεντρική είσοδο, άνοιξε τρύπα στο γραφείο του και έσπασε τον υαλοπίνακα, προκάλεσε φθορές στον χώρο και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, εξυβρίζοντάς τον.
Εφερε μάλιστα μαζί του σε θήκη στη ζώνη του παντελονιού του, τον υπηρεσιακό του οπλισμό.

Το πιστόλι του έφερε ένα φυσίγγιο στη θαλάμη και 12 στην γεμιστήρα, και ήταν απασφαλισμένο!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου