Τοπικές Ειδήσεις

O Ρόδιος Π. Tσουλφάς “tsoulfasp”, υποψήφιος για το βραβείο Social Media Influencer!

Ο γνωστός Ρόδιος influencer Πανορμίτης Τσουλφάς ή όπως είναι γνωστός στην Ελλάδα και στο εξωτερικό «tsoulfasp», με περισσότερους από 400.000 ακολούθους στη διαδικτυακή εφαρμογή tik tok, πάνω από 45.000 ακολούθους στο Instagram και περισσότερους από 170.000 εγγεγραμμένους στο κανάλι του στο youtube, είναι υποψήφιος για το βραβείο Social Media Influencer της χρονιάς Mad Video Music Awards!


Η πιο λαμπερή μουσική διοργάνωση, τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ θα διοργανωθούν φέτος για 18η χρονιά.
Ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, μέσα από 16 + 1 κατηγορίες βραβείων «φωτίζει» με την ενέργεια της ΔΕΗ, τη δύναμη της ελληνικής μουσικής σκηνής! Το τιμητικό βραβείο Mad Music Icon, θα απονεμηθεί φέτος στη Νατάσα Θεοδωρίδου.
Τα Mad Video Music Awards 2021 επιστρέφουν στο MEGA και θα προσφέρουν μοναδικές στιγμές, με πολλές εκπλήξεις, ανατροπές και acts γεμάτα ενέργεια από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες, σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show!
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο event απονομής βραβείων στον μουσικό χώρο. Παρόλα αυτά, εκτός από τη μουσική σκηνή, βραβεύεται και ο καλύτερος Social Media Influencer της χρονιάς, κατηγορία στην οποία είναι υποψήφιος ο «tsoulfasp», συγκαταλέγεται ανάμεσα στους εννέα καλύτερους influencers της χρονιάς, και ο νικητής θα αναδειχθεί έπειτα από ψηφοφορία. Ο Παναγιώτης Τσουλφάς, βρίσκεται στην τελευταία κατηγορία στα “Social Media Hero” με το όνομα «TsoulfasP» και μπορείτε να τον ψηφίσετε ακολουθώντας τον σύνδεσμο «https://mad.tv/vma-2021-vote/».

Τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής θα παρουσιάσει ο Θέμης Γεωργαντάς.
Ο Πανορμίτης Τσουλφάς γεννήθηκε στην Κάλυμνο και όταν ήταν 5 ετών μετακόμισε μόνιμα με την οικογένειά του στη Ρόδο.
Όταν αποφοίτησε από το Λύκειο, πέρασε στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης στο Τμήμα Βιολογίας… ωστόσο οι νέες τάσεις στα social media, ήταν αυτό που τον κέρδισαν τελικά
Πρώτη φορά άκουσε για το TikTok σε ένα βίντεο στο Youtube. Ένας από τους μέντορές του, ο Gary Vaynerchuk (πετυχημένος επιχειρηματίας και speaker) μιλούσε για την τρομερή επιτυχία που είχε η εφαρμογή στην Αμερική, την κατέβασε, την επεξεργάστηκε και όπως λέει, αμέσως τον κέρδισε!


Όταν ξεκίνησε το TikTok τον Σεπτέμβριο του 2019, οι Έλληνες χρήστες ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα. Η εφαρμογή έγινε ευρέως γνωστή στη διάρκεια της καραντίνας και από εκεί και πέρα συνέχισε να γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.
Ο ίδιος είναι ευρέως γνωστός στο Instagram, μέσω του οποίου έχει καθημερινή επαφή με το κοινό του.
Ο Πανορμίτης, ο οποίος παράλληλα εργάζεται στο ιχθυοπωλείο του πατέρα του στη Ρόδο, έχει φιλοξενηθεί από μεγάλα κανάλια των Αθηνών, καθώς η φήμη του έχει ξεπεράσει μέσα σε ένα χρόνο τα στενά γεωγραφικά όρια του νησιού, και πλέον θεωρείται ως ένας από τους πιο δημοφιλείς media influencers της Ελλάδας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου