ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Jet2: Σημαντική αύξηση κρατήσεων για Ελλάδα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Jet2

Η Jet2holidays και η Jet2.com ανέ­φε­ραν μια «άμεση αύξηση» των κρα­τή­σεων προς την Ελλάδα και την Κύπρο, μετά την αναγ­γε­λία ότι οι του­ρί­στες θα μπορούν να ταξι­δέ­ψουν στους μεσο­γεια­κούς προ­ο­ρι­σμούς αυτό το Καλο­καίρι.

Επίσης, οι κρα­τή­σεις προς την Κύπρο, τόσο του tour operator  και της αερο­πο­ρι­κής εται­ρίας, αυξή­θη­καν κατά 200%, μετά την ανα­κοί­νωση του υφυ­πουρ­γού Του­ρι­σμού της χώρας ότι οι Βρε­τα­νοί υπήκοοι που έχουν εμβο­λια­στεί, θα μπορούν να επι­σκε­φθούν αυτό το Καλο­καίρι το νησί.

Ακόμη μια άνοδος των κρα­τή­σεων προς την Ελλάδα παρα­τη­ρή­θηκε μετά τις δηλώ­σεις στην ITB Berlin του υπουρ­γού Του­ρι­σμού Χάρι Θεοχάρη, ο οποίος είπε ότι οι Άγγλοι επι­σκέ­πτες θα είναι ευπρόσ­δε­κτοι στην Ελλάδα, εάν έχουν εμβο­λια­στεί, έχουν αντι­σώ­ματα ή έχουν αρνη­τικό test για κορο­νοϊό.

Η Jet2 σχε­διά­ζει να πετάξει σε 14 προ­ο­ρι­σμούς στην Ελλάδα αυτό το Καλο­καίρι και πρό­σφατα πρό­σθεσε περισ­σό­τε­ρες πτήσεις και πακέτα δια­κο­πών στη Ζάκυνθο, την Κρήτη (Ηρά­κλειο), τη Ρόδο και την Κεφα­λο­νιά, επε­κτεί­νο­ντας τη σεζόν του Καλο­και­ριού 2021, έως τον Νοέμ­βριο λόγω της ζήτησης.

Πηγή: money-tourism.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.