ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League 2: Ο Τσαγκαράκης στο δημοτικό στάδιο

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Τσαγκαράκης- Διαιτησία

Ανα­κοι­νώ­θη­καν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαι­τη­τές που θα διευ­θύ­νουν τα παι­χνί­δια της 14ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 2 τα οποία θα διε­ξα­χθούν μέσα στο σαβ­βα­το­κύ­ριακο 13 και 14 Μαρτίου.
Ο Δια­γό­ρας θα υπο­δε­χθεί το Σάββατο στις 14:45 στο δημο­τικό στάδιο της πόλης μας τον Απόλ­λωνα Λάρισας, με διαι­τητή τον Πέτρο Τσα­γκα­ράκη από τον σύν­δε­σμο Χανιών, βοηθοί του θα είναι οι Λυκούρ­γος Τσο­λα­κί­δης από τον σύν­δε­σμο Αθηνών και Αλέ­ξαν­δρος Καρα­θα­νά­σης από τον σύν­δε­σμο Ανα­το­λι­κής Αττικής, 4ος διαι­τη­τής ορί­στηκε ο Βασίλης Στάμος από τον σύν­δε­σμο Αθηνών και παρα­τη­ρη­τής διαι­τη­σίας ο Βαγ­γέ­λης Κατσι­δώ­νης από τον σύν­δε­σμο της Δωδε­κα­νή­σου.
Από εκεί και πέρα, την ίδια ημέρα και ώρα τα Χανιά θα φιλο­ξε­νή­σουν την Α.Ε. Καραϊ­σκά­κης (Μπαϊ­ρα­κτά­ρης, Χρη­στά­κος, Σταυ­ρό­γλου), ο Λεβα­δεια­κός τον πρω­το­πόρο Εργο­τέλη στο ντέρμπι της αγω­νι­στι­κής (Τσε­τσί­λας, Νίκζας, Φαλ­τά­κας) και τα Τρίκαλα τον Ιωνικό Νικαίας (Ζαμπά­λας, Τορο­σιά­δης, Φράγιος).
Την Κυριακή στις 14:45 ο Ο.Φ. Ιερά­πε­τρας θα αντι­με­τω­πί­σει την Πανα­χαϊκή (Κοκ­κό­ρης, Παγουρ­τζής, Δημό­που­λος) και η Δόξα Δράμας την Ξάνθη (Ντά­ου­λας, Μπα­λιά­κας, Σάββας).
Ανα­λυ­τικά:
14η αγω­νι­στική
Σάββατο 13 Μαρτίου

• Γ. Περι­βο­λίων 2:45μ.μ. (ERTSports 2)
Χανιά- Α.Ε. Καραϊ­σκά­κης
Διαι­τη­τές: Μπαϊ­ρα­κτά­ρης, Χρη­στά­κος, Σταυ­ρό­γλου
4ος διαι­τη­τής: Λεμπέ­σης
Παρ. διαι­τη­σίας: Σπυ­ρά­κης
• Δ.Σ. Λει­βα­διάς 2:45μ.μ. (ΕΡΤ3)
Λεβαδειακός- Εργο­τέ­λης
Διαι­τη­τές: Τσε­τσί­λας, Νίκζας, Φαλ­τά­κας
4ος διαι­τη­τής: Κατσι­κο­γιάν­νης
Παρ. διαι­τη­σίας: Μάνθος
• Δ.Σ. Ρόδου 2:45μ.μ. (ERTSports 3)
Διαγόρας- Απόλ­λω­νας Λάρισας
Διαι­τη­τές: Τσα­γκα­ρά­κης, Τσο­λα­κί­δης, Καρα­θα­νά­σης
4ος διαι­τη­τής: Στάμος
Παρ. διαι­τη­σίας: Κατσι­δώ­νης
• Δ.Σ. Τρι­κά­λων 2:45μ.μ. (ERTSports)
Τρίκαλα- Ιωνικός Νικαίας
Διαι­τη­τές: Ζαμπά­λας, Τορο­σιά­δης, Φράγιος
4ος διαι­τη­τής: Θεο­χά­ρης
Παρ. διαι­τη­σίας: Λιόλιος
Κυριακή 14 Μαρτίου
• «Βου­ζου­νε­ρά­κειο» 2:45μ.μ. (ΕΡΤ3)
Ο.Φ. Ιεράπετρας- Πανα­χαϊκή
Διαι­τη­τές: Κοκ­κό­ρης, Παγουρ­τζής, Δημό­που­λος
4ος διαι­τη­τής: Πατεμ­τζής
Παρ. διαι­τη­σίας: Μπλού­νας
• Γ. Δόξας Δράμας 2:45μ.μ. (ERTSports)
Δόξα Δράμας- Ξάνθη
Διαι­τη­τές: Ντά­ου­λας, Μπα­λιά­κας, Σάββας
4ος διαι­τη­τής: Δρα­γού­σης
Παρ. διαι­τη­σίας: Στα­μού­λης

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.