ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συλλήψεις στη Θήρα για πρόκληση σωματικών βλαβών από βαρελότα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αστυνομία

Συνε­λή­φθη­σαν σήμερα το πρωί Κυριακή του Πάσχα (20-04-2014) στη Θήρα, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Θήρας, δυο ημε­δα­ποί ηλικίας 34 και 23 ετών σε βάρος των οποίων σχη­μα­τί­στηκε δικο­γρα­φία αυτό­φω­ρης δια­δι­κα­σίας για πρό­κληση επι­κίν­δυ­νων σωμα­τι­κών βλαβών από έκρηξη και παρά­βαση της νομο­θε­σίας περί όπλων.

Ειδι­κό­τερα, οι κατη­γο­ρού­με­νοι κατά τη διάρ­κεια της Ανά­στα­σης στην περιοχή Οία Θήρας έριξαν αυτο­σχέ­διο βαρε­λότο στον προ­αύ­λιο χώρο του Ιερού Ναού Πανα­γίας του Ακά­θι­στου Ύμνου με απο­τέ­λε­σμα τον τραυ­μα­τι­σμό επτά (7) ατόμων.

Πιο ανα­λυ­τικά: τραυ­μα­τί­στη­καν τρεις (3) υπήκοοι Η.Π.Α. (δυο γυναί­κες ηλικίας 51 και 53 ετών και ένας άνδρας 55 ετών) και ένας (1) ημε­δα­πός ηλικίας 50 ετών, και πιο ελαφρά ένας (1) ημε­δα­πός ηλικίας 23 ετών και δυο (2) υπήκοοι Κύπρου (ένας άνδρας ηλικίας 24 ετών και μια γυναίκα 27 ετών).

Οι τραυ­μα­τι­σθέ­ντες μετα­φέρ­θη­καν στο Κέντρο Υγείας του νησιού, από όπου οι τρεις (3) απο­χώ­ρη­σαν μετά την παροχή των πρώτων βοη­θειών. Οι υπό­λοι­ποι τέσ­σε­ρις (4) – οι τρεις υπήκοοι Η.Π.Α. και ο 50χρονος ημε­δα­πός – δια­κο­μί­στη­καν και νοση­λεύ­ο­νται στο Βενι­ζέ­λειο Νοσο­κο­μείο του Ηρα­κλείου Κρήτης.

Οι συλ­λη­φθέ­ντες με την δικο­γρα­φία κακουρ­γη­μα­τι­κού χαρα­κτήρα που σχη­μα­τί­στηκε σε βάρος τους θα οδη­γη­θούν στην κα. Εισαγ­γε­λέα Πλημ­με­λειο­δι­κών Νάξου.

Το προ­α­να­κρι­τικό έργο διε­νερ­γεί­ται από το Αστυ­νο­μικό Τμήμα Θήρας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.