ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Από τις 19 Απριλίου ταχύπλοο στη γραμμή Ρόδος-Κάρπαθος-Κάσος-Κρήτη που θα προσεγγίζει και το Διαφάνι»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΝΣΟΛΑΣ

«Η εξαι­ρε­τική συνερ­γα­σία και συνα­ντί­ληψη που έχουμε με τον Υπουργό Ναυ­τι­λίας, κ. Γιάννη Πλα­κιω­τάκη για την ανάγκη ενί­σχυ­σης της ενδο­νη­σιω­τι­κής συγκοι­νω­νίας, επι­βε­βαιώ­νε­ται με τον δια­γω­νι­σμό για την κάλυψη της γραμμής Ρόδος-Χάλκη-Κάρπαθος-Κάσος-Σητεία», τονίζει ο Βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σου, κ. Μάνος Κόν­σο­λας.

Στη γραμμή από τις 19 Απρι­λίου θα δρο­μο­λο­γη­θεί σύγ­χρονο ταχύ­πλοο πλοίο (προ­δια­γρα­φών Highspeed) το οποίο θα πραγ­μα­το­ποιεί τρία δρο­μο­λό­για την εβδο­μάδα μετ΄ επι­στρο­φής.

Στο ένα από τα τρία δρο­μο­λό­για θα προ­σεγ­γί­ζει και το λιμάνι του Δια­φα­νίου.

Ο Μάνος Κόν­σο­λας, σε δήλωση του, ανα­φέ­ρει:

«Υπάρχει απόλυτη ικα­νο­ποί­ηση από αυτή την εξέλιξη και θέλω για μία ακόμα φορά να ευχα­ρι­στήσω τον Υπουργό Ναυ­τι­λίας, κ. Γιάννη Πλα­κιω­τάκη, που έχει αντι­λη­φθεί τη σημασία που έχει η ενδο­νη­σιω­τική συγκοι­νω­νία.

Το πιο σημα­ντικό είναι, πλέον, ότι στη γραμμή θα έχουμε ένα σύγ­χρονο και ταχύ­πλοο πλοίο που θα μειώσει τους χρόνους ταξι­διού και θα προ­σεγ­γί­ζει και το Διαφάνι στο ένα από τα τρία δρο­μο­λό­για».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 1 σχόλιο

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

  1. NΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΓΚΟΣ

    Γνωρίζετε ποια εταιρεία θα κάνει τα δρομολόγια και ποιες ημέρες και ώρες?