ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανδωδεκανησιακή Aιμοδοσία: Στη γιορτή της αγάπης, δώρισαν ζωή!

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΙ ΝΕΟΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ2

Την 14η Φεβρουα­ρίου, η μεγα­λύ­τερη δήλωση αγάπης ήρθε από τους εθε­λο­ντές αιμο­δό­τες, Δωδε­κα­νή­σιους και μη, οι οποίοι παρά την παν­δη­μία και το τσου­χτερό κρύο, παρα­βρέ­θη­καν στο Νοσο­κο­μείο Μεταξά στην Αθήνα για την Παν­δω­δε­κα­νη­σιακή Αιμο­δο­σία που διορ­γά­νωσε η Ομο­σπον­δία Δωδε­κα­νη­σια­κών Σωμα­τείων Αθηνών-Πειραιώς, σε συνερ­γα­σία με τους δωδε­κα­νη­σια­κούς παροι­κια­κούς συλ­λό­γους.

Ιδιαί­τερη χαρά για εμάς η σημα­ντική προ­σφορά των μελών του Συλ­λό­γου Απα­ντα­χού Δωδε­κα­νη­σίων Νέων, του Ομίλου Καρ­πά­θιων Νέων και του Συλ­λό­γου Δωδε­κα­νη­σίων Φοι­τη­τών Αθήνας-Πειραιώς.

Στην τελική κατα­μέ­τρηση της ημέρας από τους 33 εθε­λο­ντές αιμο­δό­τες συλ­λέ­χθη­καν 27 φιάλες, ενώ γύρω στα 10 ακόμη άτομα θα δωρί­σουν ζωή στους συναν­θρώ­πους μας τις επό­με­νες μέρες για τη Δωδε­κα­νη­σιακή Τράπεζα Αίματος.

Ο Σύλ­λο­γος Απα­ντα­χού Δωδε­κα­νη­σίων Νέων, δώρισε σε όσους έδωσαν αίμα, μία μάσκα με το λογό­τυπο του!

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.