Τοπικές Ειδήσεις

Δωρεές από συλλόγους – ομίλους, ιδιώτες και εθελοντές στη «Δομή Παροχής Συσσιτίου»

Στις δύσκολες μέρες που περνάει όλη η ανθρωπότητα, το αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο δεν σταματάει να υπάρχει. Τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων η «Δομή Παροχής Συσσιτίου» του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου δέχτηκε δωρεές από συλλόγους – ομίλους, ιδιώτες και εθελοντές.

Η Ισραηλίτικη Κοινότητα Ρόδου,για ακόμα μία φορά στήριξε το συσσίτιο με την αγορά κρέατος (γαλοπούλες) για την παρασκευή του Χριστουγεννιάτικου γεύματος.

Οι εθελόντριες κ. Βίκυ Τζουλιάνη, κ. Μάνθα Ζιώγου, κ. Αλεξάνδρα Κωστίνα και κ. Ισιδώρα Λυριστή, παρασκεύασαν και συσκεύασαν μελομακάρονα τα οποία δόθηκαν στους ωφελούμενους του συσσιτίου με το εορταστικό γεύμα των Χριστουγέννων. Τα υλικά για την παρασκευή των μελομακάρονων καλύφθηκαν από δωρεά της κ. Κωνσταντίνας Κωνσταντίνου και του κ. Μισσίου Ηρόδοτου .

Επιπρόσθετα ο κ. Μίσσιος Ηρόδοτος προμήθευσε τη Δομή με ατομικές βασιλόπιτες που θα δοθούν με το πρωτοχρονιάτικο γεύμα καθώς και άλλα είδη υψηλού κόστους αναγκαία για τη παρασκευή των γευμάτων.

Ο κ. Simon Heel παρασκεύασε και προσέφερε σε συσκευασίες δώρου 200 μερίδες χριστουγεννιάτικα αυστριακά γλυκίσματα τα οποία δόθηκαν και αυτά με το Χριστουγεννιάτικο γεύμα.

Ο όμιλος ¨Inner Weel Ρόδου¨ συγκέντρωσε και παρέδωσε την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας στο πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας καθώς επίσης το Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Σώμα Κοινωνικής Πρόνοιας και το Κοινωφελές Ίδρυμα Υποτροφιών Ρόδου Εμμανουήλ & Μαίρης Σταματίου .

O Πρόεδρος κ. Γεώργιος- Ευθύμιος Τριάντος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου καθώς και η Διεύθυνση, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες και συγχαίρουν τους παραπάνω για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά τους προς τους συνανθρώπους μας .

Εύχονται σε όλους Υγεία, Καλά Χριστούγεννα και ας είναι το ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς αφετηρία μιας δημιουργικής εποχής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου