Αθλητικά

Θεοδόσης Μαχαίρας: Ο MVP που… στηρίζει στην S.L.2

Ο Λεριός Θεοδόσης Μαχαίρας ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης που πέτυχε η ΑΕΚ σε βάρος της Α.Ε. Λάρισας με σκορ 4-1 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.
Ο 20χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός, σημείωσε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ με τους «κιτρινόμαυρους», ενώ έθελξε με την απόδοσή του στο παιχνίδι της Κυριακής, όπου και αναδείχθηκε MVP.
Ο Μαχαίρας μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε στην κάμερα της NOVA, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην στήριξη της ΑΕΚ και του ίδιου, στους ποδοσφαιριστές της S.L.2.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
-Για το γκολ: «Όλη η ομάδα της ΑΕΚ και οι παίκτες στηρίζουμε τους παίκτες και τις ομάδες της Super League 2. Ευελπιστούμε να βρουν λύση γρήγορα να τελειώσει όλο αυτό γι’ αυτούς και μακάρι όλοι να βρουν το δρόμο τους. Επιτέλους ήρθε το γκολ. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου και είναι πολύ σημαντικοί αυτοί οι τρεις βαθμοί. Σε κάθε αγώνα ελπίζω ότι θα σκοράρω. Το κατάφερα σε αυτό το παιχνίδι. Χαίρομαι πάρα πολύ και ελπίζω να συνεχίσω σε αυτόν τον ρυθμό. Ξεχνάω τα προηγούμενα παιχνίδια, για την συνέχεια. Δεν με ενδιαφέρει πλέον οι ευκαιρίες που έχασα. Δεν ήθελα να τις σκεφτόμουν, γι’ αυτό και σκόραρα σήμερα (σ.σ. Κυριακή)».
-Για το τι άλλαξε στην επανάληψη: «Και στο πρώτο ήμασταν καλοί. Απλά η Λάρισα ήταν πίσω από τη σέντρα με 11 παίκτες. Ήταν πολύ δύσκολο να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Τους κουράσαμε όμως. Στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε γρήγορα, άνοιξε η άμυνά τους και ήρθε σχετικά εύκολα η νίκη στο τέλος».
-Για τον Μάνταλο: «Είναι παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα ο Μάνταλος. Σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο πήρε ακόμα περισσότερες μπάλες, δημιούργησε ευκαιρίες και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι».
-Για το πού αφιερώνει το πρώτο γκολ καριέρας: «Σε όλα τα άτομα που με έχουν βοηθήσει ως τώρα στον δρόμο μου. Δεν θέλω να πω ονόματα. Είναι πολλά».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου