Η «ψυχή» και έφορος του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Διαγόρας Τασία Καρπαθάκη- Ζαμπετούλα μίλησε σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα του νησιού μας για την κατάσταση που επικρατεί λόγω κορωνοϊού αλλά και τον «γηραιό».
Αναλυτικά:
«Η πανδημία του κορωνοϊού επηρέασε πολύ το τμήμα βόλεϊ του Διαγόρα. Ανέτρεψε το πλάνο για την γυναικεία ομάδα μας διότι οι αθλήτριες που πήραμε με μετεγγραφή, κατά κύριο λόγο φοιτήτριες, δεν ήρθαν στην Ρόδο με αποτέλεσμα να αποσύρουμε την συμμετοχή μας από το πρωτάθλημα. Τώρα είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σταματήσουμε και όλη την προσπάθεια που ξεκινήσαμε στα αναπτυξιακά μας τμήματα.
Οι αθλήτριες μας ακολουθούν με πολύ ζήλο πρόγραμμα που έχουν πάρει από την προπονήτρια τους κ. Χαρούλα Ελευθεριάδου για να εκτελούν στο σπίτι. Δεν παύει όμως να χάνεται η “ανθρώπινη” επαφή, η χαρά της προπόνησης, η ενίσχυση των δεξιοτήτων αθλητικών και μη, που προσφέρει ο αθλητισμός. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός πλήττεται από το γενικό lockdown και θα υποστεί σοβαρή ζημιά τόσο σε αγωνιστικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο αφού οι κύριοι χρηματοδότες του είναι οι χορηγοί του, που λόγω της κατάστασης δεν θα υπάρξουν.
Θεωρώ ότι η πολιτεία έχει αδικήσει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και πρέπει να ξαναδεί το θέμα και να επανέλθουμε στα γήπεδα όσο γίνεται γρηγορότερα τηρώντας βέβαια όλοι μας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα χωρίς εκπτώσεις!
Ελπίζουμε σε γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα, πάνω απ’ όλα με υγεία».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ