ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σακελλαροπούλου για τα θύματα σε Σάμο και Σμύρνη: Η ανθρώπινη τραγωδία δεν γνωρίζει σύνορα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σακελλαροπούλου

Συλ­λυ­πη­τή­ρια στις οικο­γέ­νειες των θυμάτων του σεισμού στη Σάμο και τη Σμύρνη, εκφρά­ζει με ανάρ­τησή της στο twitter η Πρό­ε­δρος της Δημο­κρα­τίας Κατε­ρίνα Σακελ­λα­ρο­πού­λου.

Παράλ­ληλα η κ. Σακελ­λα­ρο­πού­λου τόνισε πως «η ανθρώ­πινη τρα­γω­δία δεν γνω­ρί­ζει σύνορα». Παράλ­ληλα, σημειώ­νει «ευχή μας είναι οι λιγό­τε­ρες δυνατές απώ­λειες και καθήκον μας η άμεση στήριξη του νησιού».

Ανα­λυ­τικά η κ. Σακελ­λα­ρο­πού­λου σημειώ­νει: Τα συλ­λυ­πη­τή­ρια και η σκέψη μας στις οικο­γέ­νειες των θυμάτων του σεισμού στη Σάμο και τη Σμύρνη. Η ανθρώ­πινη τρα­γω­δία δεν γνω­ρί­ζει σύνορα. Ευχή μας οι λιγό­τε­ρες δυνατές απώ­λειες και καθήκον μας η άμεση στήριξη του νησιού.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.