Ειδήσεις

Το Μαξίμου αιφνιδιάζεται από τη δυναμική του Ποταμιού – Τρίτο με 15%

Τα πρώτα θετικά σημάδια για τη ΝΔ έδειξε δημοσκόπηση που έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου στις αρχές της εβδομάδας, αλλά την ίδια ώρα η μέτρηση περιείχε και ένα στοιχείο που αιφνιδίασε. Τη δυναμική που παρουσιάζει το Ποτάμι, που πλέον είναι καθαρά τρίτο κόμμα.

Στην εν λόγω δημοσκόπηση, στοιχεία της οποίας δημοσιεύει το «Εθνος της Κυριακής», η ΝΔ έχει προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, με 25,5% έναντι 25%, ενώ το Ποτάμι εμφανίζεται στην τρίτη θέση με διψήφιο ποσοστό. Το ΚΚΕ έχει αυξήσει σημαντικά τη δυναμική του, η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να παρουσιάζει κάμψη, ενώ κάτω από το 3% εμφανίζεται η ΔΗΜΑΡ.

Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση το Ποτάμι ξεπερνά το 15%, το ΚΚΕ βρίσκεται στο 7%, η Χρυσή Αυγή λίγο πιο κάτω, η Ελιά-ΠΑΣΟΚ κινείται στο 5,5%, συνεχίζεται η πτώση των ΑΝ.ΕΛ. (οριακά πάνω από 4%), ενώ το κόμμα του Φώτη Κουβέλη εμφανίζεται στο 2,5%.

Οπως αναφέρει το «Εθνος», η δημοσκοπική «έκρηξη» του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη έχει αιφνιδιάσει τους επιτελείς της ΝΔ. Εκτιμούν όμως πως το Ποτάμι θα ασκήσει αντιπολίτευση, αλλά δεν θα κινηθεί ακραία, ούτε θα θέσει θέμα ανατροπής της κυβέρνησης.

iefimerida.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου