Τοπικές Ειδήσεις

Διέκοψε τη λειτουργία της γνωστή εταιρεία παραγωγής ειδών αρτοποιίας

Σαν «βόμβα» έπεσε στα συνεργαζόμενα καταστήματα και στην τοπική κοινωνία, το «λουκέτο» σε γνωστή εταιρεία παραγωγής και εμπορίας ειδών ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, με έδρα τη Ρόδο.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο νησί από το 1989 διαθέτοντας μονάδα παραγωγής και μεταπώλησης ειδών αρτοποιίας με επιτυχημένη και ανοδική πορεία από την ημέρα ίδρυσής της, διαθέτοντας καθημερινά στην αγορά της Ρόδου και σε συνεργαζόμενα καταστήματα, φρέσκα ψημένα αρτοσκευάσματα, mini Κρουασάν, μπαγκέτες, φραντζόλες, φόρμες του τοστ, φρυγανιές αλλά και προϊόντα εισαγωγής όπως κουβέρ και rolls, κρουασάν, brioche και muffin’s.
Ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής που έφταναν στα τραπέζι των Ροδίων καταναλωτών αλλά και των επισκεπτών τους θερινούς μήνες, προέρχονται από την γνωστή εταιρεία, που αιφνιδιαστικά προ ημέρων ανακοίνωσε στα συνεργαζόμενα καταστήματα πως σταματά την παραγωγή της.
Η εταιρεία διακινούσε τα προϊόντα της τόσο μέσω της λιανικής πώλησης, όσο και μέσω της χονδρικής για επαγγελματίες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Η είδηση για τη διακοπή λειτουργίας της έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, καθώς μέχρι την τελευταία ημέρα πριν την ανακοίνωση, συνέχιζε να προμηθεύει κανονικά τα συνεργαζόμενα καταστήματα μέσω χονδρικής και λιανικής πώλησης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου