Αθλητικά

«Πάμε για τη νίκη!»

Έναν ακόμα «τελικό» στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τα πλέϊ άουτ καλείται να δώσει σήμερα ο Ορφέας ο οποίος «δοκιμάζεται» στο Βάτι από τον τοπικό Διαγόρα. Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 3.30μ.μ. είναι πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες καθώς έχουν τους ίδιους στόχους και θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι «κόκκινοι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να μπορέσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς που θα θεωρηθούν πάρα πολύ σημαντικοί ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός της ομάδας Άρης Μιχαηλίδης, κατέθεσε χθες στη «δσπορ» την άποψη του για το παιχνίδι αυτό:
«Είναι …τελικός για εμάς. Αν κερδίσουμε πιστεύω ότι μπορούμε να αποφύγουμε τα πλέϊ άουτ. Δεν πάμε για δυο αποτελέσματα καθώς και η ισοπαλία είναι σαν ήττα για εμάς. Θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη. Αν και το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να το κάνουμε. Παίζουμε με μια ισάξια ομάδα με εμάς η οποία ναι μεν έχει τρεις επιπλέον βαθμούς αλλά ουσιαστικά τους πήρε από εκείνο το παιχνίδι με τον Διαγόρα το οποίο κέρδισε στα χαρτιά. Το κλίμα είναι πολύ καλό και θα πάμε εκεί για να παλέψουμε».
Στα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, ο κ. Μιχαηλίδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σταύρου Παντελίδη και του Κιάρρι. Και οι δυο παίκτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο παιχνίδι αυτό. Ο πρώτος μάλιστα δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί τουλάχιστον μέχρι και το καλοκαίρι. Σημειώνεται πως η συμμετοχή του Πολυχρόνη κρίνεται αμφίβολη και θα κριθεί ουσιαστικά λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου